miercuri, septembrie 28, 2022

Sarah Jessica Parker își închiriază vila cu mai puțin de 20 de dolari. De ce face asta, de când se pot face rezervările și ce este inclus în preț:

Cine vrea să admire răsăritul pe malul oceanului o poate face dintr-o vilă de lux ce aparține unei vedete cunoscute în întreaga lume. Prețul este de 19,98 de dolari.

Închirierea conacului contra unei sume derizorii este modalitatea ei de a le mulțumi fanilor pentru susținere, a transmis Parker într-o postare pe Instagram.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

De ce 19,98

Dar de ce a ales actrița acest preț?

Ei bine, motivul pentru care a ales suma de 19.98 dolari are legătură cu anul 1998, în care actrița s-a lansat în celebrul rol Carrie Bradshaw, din Sex and the City.

Turiștii care se vor caza aici nu doar că vor avea acces la unele dintre cele mai private plaje din zonă, ci vor putea să admire și garderoba de invidiat a actriței, ce include pantofi de creație proprie.

Casa decorată în stilul anilor ’40 va putea fi rezervată pe Booking, pe data de 23 august, pentru weekendul 26-28 august, notează Antena 3.

Prețul include și o pereche de pantofi

Experiența include:
– Un frigider aprovizionat cu unele dintre gustările preferate ale SJP
– un bar complet aprovizionat cu cocktailuri artizanale Thomas Ashbourne
– O pereche de pantofi SJP by Sarah Jessica Parker
– Rezervări la Nick & Toni’s și Lobster Roll
– Transport la și de la activități
– O zi de plajă cu toate cele necesare
– O vizită la Amber Waves Farm
– O excursie de cumpărături în Piața Amagansett

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private