vineri, octombrie 30, 2020

Cea mai bună modalitate prin care vă puteţi da seama dacă o femeie mimează satisfacţia sexuală este să recunoaşteţi “mesajele” de dinaintea lui. În primul rând, ţineţi cont de faptul că orgasmul nu apare din senin. Semnele excitaţiei trebuie să fie vizibile pe parcursul actului sexual, dar mai ales în faza de pre-orgasm, spun specialiştii.

În cartea “The Tao of Love and Sex”, sexologul de naţionalitate chineză Jolan Chang prezenta ” semnalmentele” unei femei aflate în faza pre-orgasmică: “Mâinile ei sunt fierbinţi şi abdomenul este cald. În acelaşi timp, vorbirea ei devine aproape neinteligibilă. Expresiille feţei compun figura unei persoane vrăjite, corpul ei este ca de gelatină, iar membrele îi sunt fără vlagă. Gura îi este uscată”.

Citește și:

Contracţiile musculare, semne clare ale orgasmului

Chiar dacă în ziua de azi mulţi bărbaţi nu pot recunoaşte “figura unei persoane vrăjite”, cu siguranţă pot observa o parte dintre “simptomele” următoare: o accelerare a ritmului respiraţiei, o creştere a temperaturii corpului şi o intensificare a bătăilor inimii, o stare de tensiune a muşchilor (hipertonie), o încordare a muşchilor abdominali şi o pulsaţie a muşchilor pubieni. La eliminarea tensiunii sexuale prin orgasm, vaginul şi uterul femeilor se contractă în medie de 10-15 ori, fiecare contracţie având o durată mai mică de o secundă, spune sexologul american Ian Kerner, citat de Askmen.com . Contracţiile sunt, de cele mai multe ori, însoţite de spasme ale mai multor muşchi ai corpului, inclusiv muşchii braţelor, picioarelor, gâtului sau feţei.

Citește și:

Ce nu pot face femeile

“În timp ce multe femei pot simula unele caracteristici ale orgasmului, inclusiv contractarea muşchilor pubieni, este puţin probabil ca ele să poată fabrica 8-10 contracţii în mai puţin de 20 de secunde, în combinaţie cu alte caracteristici”, este de părere Ian Kerner.

Fumul fără foc

În realitate, ele apelează la tehnici mult mai facile, inspirate din filmele erotice, care sunt mult mai eficiente în a îi face pe bărbaţi să creadă că au avut orgasm. “Multe sunete şi furie, care în final nu sunt altceva decât fum fără foc”, spune specialistul.

Citește și:

Când, cum şi de ce mimează bărbaţii

Numărul bărbaţilor care suferă de ejaculare întârziată şi se consideră nevoiţi să mimeze orgasmul este în creştere, spun specialiştii. Pe lângă indicaţiile legate de soluţionarea problemei, sexologii portalului Askmen.com le oferă bărbaţilor şi o soluţie de moment: “Cum să mimezi un orgasm”. Primul punct care trebuie bifat este prezervativul, fără de care întregul proces ar fi mult prea dificil. Urmează expresivitatea. “Nu exageraţi însă cu gemete, expresii faciale sau orice altceva ieşit din comun”, sfătuiesc sexologii. Foarte importantă este şi poziţia în pat. De preferat este ca partenera să nu vă privească în ochi în acele momente, pentru că ea şi-ar putea da seama că vă prefaceţi. În final, aruncaţi repede prezervativul şi urmaţi-vă rutina de

Parteneri--