vineri, august 12, 2022

Nu exista indicii concrete ca cel din fata ta e suflet pereche. Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima.

Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice, potrivit acvaria.com.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

Uneori regasirea sufletului pereche e anevoioasa.

Poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, a nu fi cu el poate fi o povara greu de suportat, depui un efort supraomenesc stiindu-l departe.

Întalnirea cu sufletul pereche e un eveniment unic in viata.

Ba, unii nici măcar nu au acest noroc! De regula, intalnirea cu sufletul pereche are un rol decisiv, major, capital in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, parerea despre noi insine, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este unul cat se poate de concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne dea un sfat, sa ne atraga atentia asupra unui pericol, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire.

Te-ar mai interesa: Luna Plină sub semnul Vărsătorului: Ce schimbări s...

Nu e obligatoriu ca sufletul pereche, o data intalnit, sa si ramana pentru toata viata alaturi de noi…

Intalnirile karmice cu sufletul-pereche pot dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar, din pacate, extrem de rar toata viata. Important este ca ni se ofera marea sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta datorita sau prin intermediul lui. Sufletele pereche se regasesc pentru ca au, in fiecare noua reincarnare, ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Dar rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna!

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

Chiar daca ti-ai gasit sufletul pereche, nu e obligatoriu sa duca la o casatorie.

Mai mult, sufletul pereche nu este neaparat si jumatatea predestinata si nu e neaparat de sex opus, pentru a ne da sansa de a trai o relatie de iubire. Deci nu te astepta, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, ca el sa fie musai si sufletul pereche! Nu-ti fa iluzii nici ca, daca te-ai casatorit din mare iubire, ai alaturi sufletul pereche. Nu ne casatorim neaparat cu sufletele pereche, pentru ca e posibil sa invatam o anumita lectie fata de cineva numai prin casatorie, si atunci trebuie sa intalnim acel suflet reincarnat acum ca sot/sotie, ca sa ne invatam lectia alaturi de el/ea.

Te-ar mai interesa: Top alimente bogate în IOD. Asigură-te că le consu...

Suflet pereche poate fi oricine, cu orice rol in viata ta

Sufletul pereche poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite: mama-fiu, profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori, sef-subaltern, dar cu siguranta amprenta pe care si-o lasa asupra ta dar si tu asupra lui – pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca – va fi una profunda, intensa, speciala. Suflet-pereche poate fi si mama, si fiul, si bunica, si profesorul, orice alt om important din viata noastra, a carui influenta sau interventie o vom resimti ca fiind capitala in evolutia noastra. Uneori un medic ce ne salveaza de la moarte sau un functionar care ne rezolva pozitiv o cerere poate fi sufletul pereche. Alteori un sfatuitor de suflet, un prieten bun, un frate…

Te-ar mai interesa: Un AVC poate fi observat înaintea producerii. Iată...

Dar, oricat ar dura, intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment care iti poate marca viata. Nu vei uita nicidoata si simti ca va veti intalni din nou, cine stie cand…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private