duminică, aprilie 11, 2021

Multe persoane consideră că avem potențialul de a ne contura viața în cel mai mic detaliu, de la imaginație până la materializare. Legea Atracției se bazează pe acest principiu, fiind una dintre cele mai

cunoscute metode prin care poț reuși să îndeplinești orice dorință.

La baza legii se află gândurile pozitive și încrederea în propriile puteri. Adesea, deși ne dorim foarte mult anumite lucruri, nu avem o abordare pozitivă asupra materializării lor în planul fizic. Ne putem astfel sabota propriile dorințe și planuri, dacă nu avem încredere 100% că le vom putea îndeplini.

Un alt secret este să fii specific. Universul are tendința să asculte exact ceea ce îi spui. De aceea, este important să ai în minte o imagine clară atunci când ceri un anumit lucru. În caz contrar, s-ar putea să fii surprins

că ceea ce ai primit nu se ridica întocmai la așteptările tale.

O altă metodă eficientă este aceea de a fi muncitor. Sigur, Universul te susține și îți oferă cele mai bune oportunități pentru a trăi viața pe care ți-o imaginezi. Cu toate acestea, depinde numai de tine dacă accepți provocările și oportunitățile. Acțiunea este una dintre cele mai importante principii ale Legii Atracției.

Legea Atracției și îndeplinirea dorințelor

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, explică la Antena 3 cum ne putem schimba viața actuală folosind această metodă. Descoperind secretele Legii Atracției îți poți

îndeplini orice dorință.

„Problema este că în momentul în care ne punem o dorință, dacă avem cea mai mică îndoială, nu se va îndeplini. Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun ‘vreau eu, dar…’ este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile de fiecare dată cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi. Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important – să știm ce vrem, să știm cum vrem. să ne dorim.

Aici intervine Legea atracției. Spune cineva ‘Mi-am găsit un soț așa cum

mi-am dorit’, pentru că ea și-a contutat, și-a creionat partenerul, cum să arate, cum să fie și Legea atracției i-a adus în viața ei o persoană așa cum și-a dorit”, dezvăluie Lidia Fecioru.

Ultimele stiri

Parteneri