duminică, septembrie 26, 2021

Cât este de importantă ușa de intrarea în casă. Detalii care îți pot afecta viața. Ușa casei poate influența chiar destinul familiei respective. Atenție la aceste detalii care schimbă tot.

Care sunt regulile pe care este recomandat să le respectăm, pentru o viață tihnită și departe de energiile negative.

Potrivit astrologului și specialistului Feng Shui Oana Hanganu, iată care sunt regulile bune de respectat, pentru armonie și ordine în viață.

1.) Ușa casei trebuie sa fie in perfecta stare!

In felul acesta, se spune ca vei atrage nu doar norocul, ci si protectori pentru toti ai casei. De asemenea, trebuie sa fie curata si frumos vopsita, pentru a te bucura de succes si respect in societate.

2.) Ușa casei trebuie să fie vopsită într-o culoare norocoasă

În Feng Shui, roșul este culoarea norocului și a bogăției. Nu trebuie să alegi o nuanță prea ”țipătoare”. Un roșu cald sau vișiniu stins pot fi nuanțe potrivite.

Verdele si albastru, precum și nuanțele de cărămiziu sunt, de asemenea, norocoase.

3.) Ușa casei trebuie să se deschidă complet

Înlătură, deci, orice piesă de mobilier care nu permite deschiderea ușii în unghi de celputin 90 de grade. Dacă ușa se deschide larg, înseamnă că norocul are acces în viață.

4.) Încăperea de la intrarea în casă trebuie să fie luminoasă

Indiferent dacă e vorba de un hol sau de living, încăperea de la intrarea în casă trebuie sa fie luminată, curată și frumos decorată. Pentru senzația de lărgire a spațiului, foloseste o oglindă și surse de lumină suplimentare.

5.) Ușa de la intrare trebuie să nu dea spre baie sau bucătărie

În acest caz, se spune că norocul ”fuge” rapid din casă. Dacă ușa de la intrare este față în față cu ușa de la bucătărie sau altă cameră, poți fixa pe aceasta din urmă o oglindă sau un clopoțel de vânt. Sau poți ”îmbrăca” această ușă cu un tapet în nuanța peretului, pentru a o ”ascunde”.

Un cuarț alb, fixat pe pragul de sus al ușii, poate fi, de asemenea, o soluție la îndemână.

Ultimele stiri