duminică, ianuarie 29, 2023

Cum atragi norocul în dragoste. Nu ți-ai întâlnit, încă, jumătatea sau visezi la o mare iubire? Ai o relație, dar lucrurile au început să scârțâie? Vrei să consolidezi o relație (aproape) perfectă? Remediile și regulile Feng Shui îți pot veni în ajutor!

În Feng Shui, se spune că spațiul în care trăim trebuie să fie încărcat de energie pozitivă. Iar aceasta depinde și de culorile, obiectele decorative, aromele, plantele din încăperi sau de modul în care este ales și aranjat mobilierul.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: Efectele miraculoase asupra org...

În plus, casa este considerată o prelungire a eu-lui personal, iar vibrația ei ne influențează destinul.

Dormitorul este foarte important pentru că aici ne petrecem aproape o tremie din viață! De energia din această încăpere depinde mult sănătatea noastră, dar depinde și norocul în iubire.

Iată 9 reguli Feng Shui care, respectate, te pot ajuta să ai (mai mult) noroc în dragoste, prezentate de specialistul în astrologie și Feng Shui Oana Hanganu.

1.Ușa dormitorului trebuie să se deschidă complet

Iar asta înseamnă că trebuie să nu depozitezi, în spatele ușii, tot felul de obiecte. Dar ce faci dacă n-ai altă soluție? Toate obiectele trebuie păstrate cât mai ”ordonat”, iar deasupra ușii poți fixa o sferă fațetată de cristal.

Te-ar mai interesa: Cum să îți dezgheți în câteva secunde parbrizul cu...

2.La ferestre e bine să ai draperii care, în timpul nopții, vor spori senzația de intimitate și siguranță.

În timpul zilei, acestea trebuie să fie ”strânse”, pentru a permite luminii naturale să energizeze camera.

Draperiile trebuie confecționate din in bumbac sau mătase pentru că, în Feng Shui, sunt recomandate fibrele naturale.

3.Dacă vrei și fotolii în dormitor, e bine să optezi pentru două piese.

Te-ar mai interesa: Cancerul uterin: semne, simptome și rata de suprav...

Dacă nu ai loc decât pentru un fotoliu, poți păstra pe acesta două pernuțe decorative, cu imprimeu floral sau în nuanțe de roz.

În Feng Shui, rozul este culoarea iubirii. Floarea iubirii este bujorul.

4.Televizorul nu are ce căuta în dormitor!

Se spune că în dormitorul în care este păstrat un televizor, oamenii petrec mai mult timp privind la poveștile de dragoste din filme decât ocupându-se de povestea de dragoste proprie.

Te-ar mai interesa: Acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat cu fața Andei Adam...

Iar în cazul celor singuri, aduce ghinion pentru că îi face să viseze la o iubire  ”ca în filme” și la partenerul ideal, greu de întâlnit.

5.Oglinzile trebuie evitate în dormitor

Se spune că ele aduc ghinion și infidelitate în cuplu. Dar, dacă nu ai altă soluție, trebuie să aplici un remediu pentru fidelitate. De exemplu, păstrezi în fiecare noptieră câte o sferă din cuarț roz sau câte o mică piramidă de ametist.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

6.Patul trebuie așezat în așa fel încât, atunci când stai în el, să vezi ușa camerei.

Dar în niciun caz nu trebuie să stai cu picioarele direct îndreptate spre ușă! Despre o astfel de poziție se spună că aduce somn neliniștit și boală.

7.Patul trebuie să aibă tăblie solidă și saltea dublă

Patul trebuie să aibă o tăblie solidă, lipită de perete, dar, pe cât posibil, acesta să nu fie un perete exterior. Salteaua patului trebuie să fie dublă.

În cazul în care ai două saltele înguste lipite una de alta, e bine să folosești o husă de pat mare, care să le acopere pe amândouă.

În acest fel anulezi energetic linia care desparte cele două saltele și, simbolic, linia care îi desparte pe cei doi parteneri.

8.Nu păstra în dormitor fotografia părinților sau a copiilor!

Fotografiile în care apari tu și persoana iubită sunt mult mai potrivite. Potrivite sunt și posterele sau tablourile cu imagini romantice, peisaje frumoase și cupluri fericite.

9.Culorile potrivite pentru dormitor sunt roz, roz-piersică și verde deschis

Cea mai potrivită culoare în dormitorul celor care vor să atragă iubirea este rozul.

Pentru cei care vor să dea o nouă șansă iubirii sau un nou ”imbold” actualei relații de cuplu, culoarea potrivită este nuanța piersicii.

Verdele este, de asemenea, o culoare norocoasă pentru că, în Feng Shui, este asociată cu elementul lemn. Iar lemnul întețește, simbolic, focul pasiunii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private