vineri, mai 20, 2022

Durerile pot fi de foarte multe tipuri și pot avea cauze multiple. Cele mai comune sunt durerile de mușchi și durerile articulare.

Durerile de mușchi și durerile articulare pot fi cauzate de efortul fizic de lungă durată sau de anumite afecțiuni preexistente. Uneori, analgezicele obișnuite și odihna nu sunt suficiente pentru a ameliora durerea.

De asemenea, dacă este prea târziu pentru a merge la farmacie și nu ai niciun medicament prin casă ai putea apela la acest truc neobișnuit care promite să elimine durerea imediat!

Te-ar mai interesa: Radiografia la rece a unei realități dure: pandemi...

Folie de aluminiu pentru ameliorarea durerii

Pentru durerile musculare sau articulare

Este recomandat să înfășurați folia de aluminiu în jurul brațului, genunchilor, picioarelor sau degetelor, indiferent de locul în care aveți dureri. Lăsați-o pentru întreaga zi sau peste noapte. Înfășurați folia cu un plasture sau un bandaj pentru a o menține la locul ei. Încercați această terapie timp de aproximativ 10 zile și luați o pauză de o săptămână; dacă durerea persistă, repetați terapia, scrie stiridiaspora.ro.

Pentru ameliorarea arsurilor

Zona arsă trebuie pusă sub jet de apă rece timp de câteva minute. După acest pas, dacă pielea nu este deteriorată, atunci folosiți o cârpă curată sau un bandaj pentru a șterge zona. Dacă pielea este vizibil deteriorară trebuie să folosești un bandaj complet steril, precum un tifon. Odată ce rana este complet uscată, aplicați un unguent pentru arsuri. Apoi, tăiați folie de aluminiu în bucăți și puneți-le pe rană. Lăsați folia pe ea până când durerea se diminuează.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru ameliorarea gastritei și d...

Pentru ameliorarea oboselii

Dacă am pierdut o noapte este foarte greu să ne simțim complet odihniți și pregătiți pentru provocările zilei. Folia de aluminiu poate face minuni pentru a face să dispară toate semnele de oboseală. Tăiați folia de aluminiu în bucăți și congelați-le timp de câteva ore. Luați acele benzi congelate și puneți-le pe zonele pe care doriți să le împrospătați, cum ar fi fața, obrajii sau ochii. Țineți-le timp de cel puțin 15 minute. Acest lucru va reduce inflamația și semnele de oboseală, deoarece temperatura rece calmează și împrospătează tenul și starea de spirit.

Te-ar mai interesa: După 16 ani, fetele nu mai au nevoie de permisiune...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private