vineri, octombrie 22, 2021

Are aproape 50 de ani dar nu i-ai da mai mult de 25. Tania Budi arată extraordinar la cei 49 de ani și nu operațiile estetice o ajută să se mențină în formă, ci o îngrijire personală și o dietă echilibrată.

”Nu cred în operațiile estetice pentru că deformează fața, nu mai ești tu după operații și atâta vreme cât preventiv ai grijă de riduri, de hidratare profundă săptămânală, n-ai cum să îmbătrânești. Dar numai să ai grijă. Atâta timp cât săptămânal faci un tratament de hidratare sau la zece zile, nu are cum să-ți îmbătrânească tenul, pentru că rămâne hidratat și proaspăt, fresh, are prospețimea aia.

Eu nu prea am timp, eu îmi fac și o dată la trei săptămâni. Acum cred că nu mi-am făcut de doua luni”, a spus Tania pentru cancan.ro.

Pe lângă acest lucru, diva are

grijă ca din alimentația ei să scoată uleiurile, grăsimile și mai ales prăjelile.

“O mai ajut pe mama în bucătărie, mai scot uleiul, mai scot grăsimile, nu o las să prăjească mai nimic. Acum câțiva ani știu că deschideam oala cu sarmale și jumătate se ducea așa, din oală, nu le puneam în farfurie. Acum mai iau una, două, poate trei”, ne-a spus Budi, conștientă că nu mai poate să mănânce la fel de mult ca în urmă cu 20 de ani.

Ultimele stiri