Cum a reușit chef Patrizia Paglieri să dea jos 20 de kilograme. ”Nu pastele îngrașă, ci…”

Cum a reușit chef Patrizia Paglieri să dea jos 20 de kilograme. ”Nu pastele îngrașă, ci…”
Cum a reușit chef Patrizia Paglieri să dea jos 20 de kilograme. ”Nu pastele îngrașă, ci...”

Patrizia declara în urmă cu un an că mereu a dus o luptă cu cântarul şi că toată viaţa sa a ţinut dietă.

“Sunt mereu în luptă cu cântarul. Am ţinut toată viaţa mea dietă, din păcate, pentru că în restaurant trebuie să gust tot timpul şi se adună caloriile. Secretele de dieta sunt acelea pe care le ştie toată lumea. Fără grăsimi, fără alcool, fără prea multă pâine. Dieta cu mâncarea italiană se împacă foarte bine, pentru că mâncarea italiană reprezintă regimul mediteranean, care este foarte sănătos. Pastele sunt foarte ok, nu îngraşă, sosul este cel care îngraşă. De exemplu, pastele cu roşii au 300-400 de calorii, pe când cele cu patru feluri de brânză au 1200 de calorii”, declara în urmă cu mai bine de un an italianca.

Potrivit one.ro, aceasta a reuşit să slăbească urmând o dietă echilibrată îmbinată cu exerciţii fizice. La micul dejun Patrizia obişnuieşte să mănânce un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale, iar pe parcursul zilei mai mănâncă  grătar cu salată sau peşte cu garnitură, ultima masă fiind la ora 18.00.
5 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox