sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cum s-a salvat Toni Grecu din infernul de la Matei Balș. „M-am prăbușit inconștient, dar fericit”

După cum bine se știe deja, Toni Grecu se afla internat cu Covid la Matei Balș, din 16 ianuarie. Soția sa, Cristina Grecu, declara pentru presă în urmă cu doar câteva zile că starea soțului său este una bună.

„Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital. A fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu.

Te-ar mai interesa: Nu o să mai tușești deloc! Pisează o banană și mai...

Cum s-a salvat Toni Grecu din infernul de la Matei Balș. „M-am prăbușit inconștient, dar fericit”

Din nefericire, Toni Grecu era internat chiar în pavilionul 5 care a ars vineri, la etajul 2. Acesta a povestit pentru ProTv momentele de groază prin care a trecut în dimineața incendiului de la Matei Balș.

„Povestea de azi a fost pentru mine de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin fața unui spital arzând. Cursă terminată la ușa salvării, în fața căreia m-am prăbușit inconștient, dar fericit.

Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, este declarația cutremurătoare a fondatorului grupului Divertis.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

Toni Grecu a fost transferat la spitalul Sfântul Pantelimon. Soţia lui a aflat de toată nenorocirea de la televizor.

”Am fost trezită de nişte sms-uri ale unor prieteni. Am deschis televizorul şi, în momentul acela, se spunea că incendiul a izbucnit la pavilionul 5, unde ştiam că e internat. L-am sunat imediat şi mi-a răspuns, era foarte speriat. Părea foarte afectat de ce s-a întâmplat, dar mi-a zis că e înconjurat de medici la urgenţe şi că se ocupă oamenii de el, că e pe un pat”, a povestit Cristina Grecu, conform sursei citate.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru credincioșii din întreaga lume! ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private