joi, iunie 1, 2023

Eviți coronavirusul. 5 paşi simpli, prin care puteți să evitați contactarea coronavirusului atunci când mergeți într-un supermarket

Medicul Adina Alberts a dezvăluit pe pagina domniei sale de Facebook cum să te pregătești pentru ieșirile în spații închise, în vremuri de pandemie, când amenințarea coronavirusului plutește în aer.

CUM NE PREGĂTIM SĂ DAM NAS ÎN NAS CU CORONAVIRUSUL!?

Te-ar mai interesa: LISTA medicamentelor noi care pot fi comercializat...

Pentru că nu ştim cât vă dura această situație de autoizolare, e bine să avem plan de acțiune pentru momentul în care trebuie să ieşim din casă şi să cumpărăm alimente şi cele necesare traiului de zi cu zi.

Iată care este modul, în 5 paşi simpli, prin care puteți să evitați contactarea virusului atunci când mergeți într-un supermarket, potrivit medicului Adina Alberts.

1.Luați la dv. cardul bancar, şervețele dezinfectante, mască, manuşi de plastic;

2.Lăsați copiii acasă, nu mai este sigur să vă bucurați împreună de cumpărături;

3.Vă puneți masca şi mănuşile imediat ce intrați în magazin. Acele cărucioare metalice pot deveni foarte periculoase în vârf de epidemie, pentru că trec din mână în mână;

Te-ar mai interesa: Semne ale cancerului de piele pe care trebuie să l...

4.Manipulați căruciorul şi produsele doar cu mănuși, faceți inclusiv plata cu mănuşile pe mâini;

5.La mașină, încărcați produsele în portbagaj, puneți căruțul la loc dacă e cazul şi abia apoi scoateți mănușile, trăgându-le pe dos; aruncați-le imediat la coș.

6.Acasă aveți grijă ca toate produsele pe care le-ați cumpărat să le spălați sub jet de apă la 40 grade Celsius, cu săpun de vase, toate ambalajele, legumele, fructele, TOT.

Te-ar mai interesa: Horoscopul de 1 iunie aduce doar vești bune. 4 zod...

Abia apoi le puneți în dulapuri sau în frigider.

7.Ce nu poate fi spălat, puneți-le în lumina UV pentru 4-5 minute. Găsiți în comerț lămpi UV-C de uz casnic, manuale, mobile sau pur şi simplu becuri UV-C, pe care să le puneți la o veioză pe care o aveți în casă.

Atenție!!! Nu stați în lumina UV şi nu priviți către lumina UV-C. Aceste dispozitive se folosesc punctual, nu mai mult de câteva minute, direcționând fasciculul luminos către zonele pe care vrem să le sterilizam!

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

În clipul atașat aveți maniera în care trebuie să utilizați corect mănușile!

CUM NE PREGĂTIM SĂ DAM NAS ÎN NAS CU CORONAVIRUSUL!?Pentru că nu ştim cât vă dura această situație de autoizolare, e bine să avem plan de acțiune pentru momentul în care trebuie să ieşim din casă şi să cumpărăm alimente şi cele necesare traiului de zi cu zi.Iată care este modul, în 5 paşi simpli, prin care puteți să evitați contactarea virusului atunci când mergeți într-un supermarket:1. Luați la dvs cardul bancar, şervețele dezinfectante, mască, manuşi de plastic;2. Lăsați copiii acasă, nu mai este SAFE să vă bucurați împreunã de shopping;3. Vă puneți masca şi manuşile imediat ce intrați în magazin. Acele cărucioare metalice pot deveni foarte periculoase în vârf de epidemie, pentru că trec din mână în mână;4. Manipulați căruciorul şi produsele doar cu mănuși, faceți inclusiv plata cu mănuşile pe mâini;5. La mașină, încărcați produsele în portbagaj, puneți căruțul la loc dacă e cazul, şi abia apoi scoateți mănușile, tragându-le pe dos; aruncați-le imediat la coș. 6. Acasă aveți grijă că toate produsele pe care le-ați cumpărat să le spălați sub jet de apă la 40 grade Celsius, cu săpun de vase, toate ambalajele, legumele, fructele, TOT. Abia apoi le puneți în dulapuri sau în frigider. 7. Ce nu poate fi spălat, puneți-le în lumina UV pentru 4-5 minute. Găsiți în comerț lămpi UV-C de uz casnic, manuale, mobile sau pur şi simplu becuri UV-C, pe care să le puneți la o veioză pe care o aveți în casă. Atenție!!! Nu stați în lumina UV a acestor lampi, şi nu priviți către lumina UV-C. Aceste dispozitive se folosesc punctual, nu mai mult de câteva minute, direcționând fasciculul luminos către zonele pe care vrem să le sterilizam! În clipul atașat aveți maniera în care trebuie să utilizați corect mănușile!Multa sănătate!

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: cuvintele care antrenează creie...

Publicată de Dr Adina Alberts pe Joi, 12 martie 2020

Multa sănătate!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private