luni, martie 27, 2023

În aceste zile, România se confruntă cu un ciclon de aer rece, care a înzăpezit majoritatea orașelor din România. Chinul unui șofer în această perioadă este să curățe și să dezghețe parbrizul mașinii.

Dacă nu vrei să te trezești mai devreme dimineața pentru a curăţa parbrizul acoperit de gheaţă al maşinii, îţi propunem acest truc simplu care te va ajuta să scapi de gheaţa de pe geamuri, într-un timp foarte scurt.

Te-ar mai interesa: Rolul ceaiului de păpădie în organism. Are capacit...

Cum să îți dezgheți parbrizul în doar câteva secunde

Pentru asta vei avea nevoie de o sticlă cu pulverizator, spirt, apă şi detergent de vase. Pune în sticlă aproximativ 2/3 spirt, 1/3 apă şi o lingură de detergent de vase. Amesteca şi aplică lichidul pe parbrizul îngheţat, iar acesta va acţiona în doar câteva secunde, potrivit ProMotor.


De ce să nu torni apă fierbinte pe parbrizul înghețat al mașinii

Mulți șoferi obișnuiesc să deghețe parbrizul mașinii cu apă fierbinte, însă fac o mare greșeală. Parbrizul mașinii nu ar trebui să fie dezghețat niciodată cu apă fierbinte sau clocotită, deoarece nu vei face altceva decât să-l spargi.

Poate că nu vei observa chiar atunci că l-ai spart, însă la scurt timp îți vei da seama. Chiar și dacă e o mică spărtură, aceasta s-ar putea întinde și din această cauză vei fi nevoit să schimbi tot pabrizul mașinii.

Te-ar mai interesa: Iată care sunt obiceiurile care te îngrașă fără să...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private