Sari la conținut

Cum să pierzi 30 de kilograme în câteva luni. Mihaela Bilic: Adoptați dieta omului sărac

Alimente care ard grăsimea de pe burtă
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Alimente care ard grăsimea de pe burtă

Cum să pierzi 30 de kilograme în jumătate de an. Pe lângă faptul că procesul de slăbire este, în cele mai multe cazuri, obositor și stresant, pe de o parte, poate fi și extrem de costisitor, pe de altă parte.

Cel mai adesea, oamenii renunță la diete, pentru că-și pierd motivația și pentru că obosesc să aibă rabdare în a-și vedea rezultatele dorite.

Mihaela Bilic: Să facem dieta omului sărac

Specialiștii spun că, până la operații de micșorare a stomacului sau alte diete extrem de severe, există câțiva pași care pot fi făcuți.

Nutriționistul Mihaela Bilic, cunoscută în mediul online pentru sfaturile sale valide în domeniul nutriției, a explicat că există o soluție nu doar salvatoare, ci și sănătoasă.

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist, în emisiunea lui Marius Tucă.

Mihaela Bilic a explicat că această dietă a omului sărac, bazată numai pe ciorbă și o cafea cu lapte dimineața dă rezultate minunate în 3-6 luni.

ciroba la prânz

Cum să pierzi 30 de kilograme cu 6 lei pe zi

Practic, oamenii pot slăbi cu doar 6 lei pe zi, ținând cont de faptul că o oală mare de ciorbă costă 30 de lei, din care oamenii pot să trăiască liniștiți nu mai puțin de cinci zile.

„Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară”, a spus Mihaela Bilic.

Numai cine nu încearcă nu reușește. Obiceiurile sănătoase se clădesc în timp, cu rabdare și cu convingerea că obiectivul dorit va fi atins.

„Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a mai zis Bilic.

Cu toate acestea, nutriționistul a tras și un semnal de alarmă. A precizat că după un astfel de regim, cei care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea. “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a mai zis Mihaela Bilic

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: