marți, octombrie 4, 2022

Cum să pierzi rapid grăsimea viscerală într-o săptămână, potrivit experților. Ghid simplu, în 3 pași.

Ai multă grăsime viscerală de pierdut? Urmați acest ghid simplu în 3 pași! Grăsimea viscerală înconjoară organele profunde ale cavității abdominale. Această substanță a fost corelată cu diferite boli precum diabetul și cancerul.

Din cauza riscului pe care îl prezintă grăsimea viscerală pentru sănătatea noastră, ar trebui să facem tot ce putem pentru a scăpa de ea.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...


Beneficiile grăsimii viscerale

Pentru început, este important să rețineți că toți avem nevoie de puțină grăsime în corpul nostru pentru a trăi. Dacă nu avem absolut niciun pic de grăsime, murim. Pur si simplu. Cu toate acestea, excesul de grăsime în corpul nostru poate cauza multe probleme.

Și anume, grăsimea suplimentară poate duce la probleme cardiovasculare, neurologice și ortopedice.

Folosim grăsimea pentru următoarele activități: 

  • Stochează energie
  • Păstrează căldura
  • Protejează țesuturile și organele profunde

Desigur, există mai multe funcții ale grăsimii, dar acestea sunt cele mai importante.


Pericolul excesului de grăsime viscerală

În secțiunea anterioară, am observat că grăsimea este esențială pentru sănătatea noastră. Cu toate acestea, prea multă grăsime pe corpul nostru este o rețetă pentru boli și dizabilități. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de grăsimea viscerală.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

Grăsimea viscerală este țesutul adipos care se găsește în organele din jur. Studiile au arătat că grăsimea viscerală este deosebit de problematică pentru sănătatea noastră. De fapt, creșterea grăsimii viscerale a fost asociată cu rate mai mari de diabet și unele tipuri de cancer.

Prin urmare, găsirea unor modalități de a scăpa de această grăsime poate duce la îmbunătățirea sănătății.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Cum să pierzi rapid grăsimea viscerală într-o săptămână, potrivit experților. Ghid simplu, în 3 pași

În general, cel mai bun mod de a pierde grăsimea este crearea unui deficit caloric. Aceasta înseamnă să mănânci mai puține calorii decât cheltuiești prin exerciții fizice. Cu toate acestea, aceasta nu este o sarcină ușoară.

Poate fi incredibil de dificil să slăbești. Pofta de mâncare, lipsa cunoștințelor despre tehnicile de exerciții fizice și alte probleme, toate ne limitează capacitatea de a scăpa de kilogramele în plus. Cu toate acestea, dacă urmați câteva dintre sfaturile simple prezentate mai jos, veți pierde în greutate încet, dar sigur!

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

1. Efectuați antrenamente de înaltă intensitate

Cu cât antrenamentul tău este mai intens, cu atât vei arde mai multe calorii. Acestea fiind spuse, antrenamentele de intensitate mai mare te pot expune, de asemenea, la un risc mai mare de accidentare.

Din acest motiv, este important să nu încerci să faci prea multe, prea repede. Când vine vorba de tipul de exercițiu, cercetările indică beneficiul angajării în antrenamente cardiovasculare, spre deosebire de antrenamentul de rezistență. Acest lucru pare să ardă mai multe calorii, ceea ce duce la o pierdere mai mare în greutate.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

2. Mâncați o dietă curată

La celălalt capăt al spectrului, dieta este incredibil de importantă pentru pierderea grăsimilor. Urmând o dietă curată și strictă, puteți pierde kilogramele pe zi. Din păcate, există multe dezacorduri cu privire la tipul de dietă care este cel mai bun.

Unii pledează pentru o dietă vegană. Alții indică o dietă carnivoră. Cu toate acestea, alții preferă o dietă ketogenă sau cu totul altceva.

Indiferent de dieta pe care o urmați pentru a pierde în greutate, trebuie să aveți în vedere câteva lucruri.

  • Ar trebui să monitorizați îndeaproape aportul de calorii.

Lucrul cu un dietetician sau un nutriționist vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun.

  • Evitarea caloriilor „goale” (cum ar fi cele găsite în alcool sau zahăr pur) este întotdeauna o idee bună.

În afară de asta, mulți oameni găsesc succesul cu multe tipuri diferite de diete.

3. Prioritizează aportul de proteine

Dintre cei trei macronutrienți (carbohidrați, proteine ​​și grăsimi), proteinele sunt cele mai sățioase. Aceasta înseamnă că proteinele ne lasă să ne simțim mai plini decât grăsimile și carbohidrații. Prin urmare, asigurarea unui aport adecvat de proteine ​​duce la pierderea în greutate.

Proteinele pot fi găsite în cantități mari în produsele de origine animală precum puiul și carnea de vită. Cu toate acestea, există cel puțin o cantitate mică de proteine ​​în aproape fiecare aliment de pe pământ. Pentru o sănătate minimă, se recomandă ca indivizii să mănânce 0,8 grame de proteine ​​per kilogram de greutate corporală.

Cu toate acestea, sportivii și cei care doresc să slăbească ar putea dori să crească ușor acest nivel.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private