luni, august 15, 2022

5 gustări cu PROTEINE ​​de mare ajutor în regimul de SLĂBIRE

Te-ai hotărât să ții dietă! Te felicităm, dar îți reamintim că nu este absolut necesar să mori de foame în timpul procesului de slăbire. Cu toate acestea, este important să se reducă numărul de carbohidrați și grăsimi în timpul dietei.

Pierderea în greutate ar trebui să fie sănătoasă, durabilă.

Ar trebui să obțineți suficientă cantitate de nutrienți în dieta d-voastră, astfel încât corpul lor să nu fie lipsit de nutrienți esențiali. Adăugarea alimentelor pe care îți place să le mănânci poate face rutina ta de dietă nu numai plăcută, dar va face și procesul de slăbire mult mai distractiv și ușor.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

5 gustări cu PROTEINE ​​de mare ajutor în regimul de SLĂBIRE

Iată câteva gustări pe care cineva le poate mânca în timp ce ține o dietă și care vă vor ține departe de impulsul de a mânca alimente nesănătoase, ajutând în același timp procesul de a fi sănătos.

1. Ouă fierte: Se știe că ouăle au diverse beneficii pentru sănătate, iar consumul de ouă fierte va ajuta la o gustare rapidă. Ouăle sunt bogate în proteine ​​și consumul în cantitate moderată poate ajuta la pierderea în greutate.

2. Brânză de vaci: Este alimentul care acționează ca o gustare excelentă pentru conținutul de proteine. Brânza de vaci poate fi consumată singură, dar și cu alte fructe.

Te-ar mai interesa: Atenție: Pofta de mâncare și durerile abdominale s...

3. Fistic: Fisticul este o sursă excelentă de proteine ​​și, de asemenea, o gustare grozavă. Fisticul decojit este chiar mai bun, deoarece ajută la ținerea evidenței semnalelor de foame.

Batoanele cu cereale - doza de energie din buzunar

4. Batoane proteice: Acestea sunt una dintre cele mai bune surse de proteine. Dar o gustare pe cele care sunt bogate în proteine ​​și sărace în zahăr. Batoanele proteice de bună calitate au 15-20 g de proteine ​​per porție, împreună cu alte vitamine și minerale precum fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor și vitamina B.

Te-ar mai interesa: Ce spunea Arsenie Boca despre Maica Domnului: NU f...

Tarta fina cu mere si crema de migdale - e-Retete

5. Unt de migdale și mere: Asortați fructele preferate cu unt de migdale. Untul de migdale are nutrienți precum vitamina E, mangan, magneziu, fibre și proteine. Untul de migdale se asortează bine cu fructele pentru a vă oferi o experiență bună de gustare și s-ar putea să nu doriți să ajungeți la acele junk food nesănătoase.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private