luni, octombrie 3, 2022

Bicarbonatul de sodiu este unul din cele mai eficiente și mai versatile ingrediente pe care le-ați putea utiliza. Este extrem de util în gospodărie, dar are efecte incredibile și atunci când este utilizat ca produs cosmetic.

Potrivit healthyfoodhouse.com, următorul tratament oferă un aspect frumos pielii, vă ajută să scăpați de cearcăne, de pungile de sub ochi și de pleoapele umflate.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

Ingrediente:

1 lingură de bicarbonat de sodiu

1 ceașcă cu ceai de mușețel călduț

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați bicarbonatul de sodiu în ceai. După ce amestecați bine, îmbibați două dischete de vată în lichidul obținut și aplicați-le sub ochi. Lăsați-le să acționeze timp de 15 minute.

După acest interval, îndepărtați-le, spălați-vă pe față cu apă călduță și aplicați o cremă hidratantă sau un ulei esențial anti-rid, precum cel de cocos. Repetând constant acest „tratament”, veți scăpa de  problema cearcănelor și a pungilor, iar tenul va arăta mai tânăr și mai proaspăt ca  niciodată.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private