marți, noiembrie 30, 2021

Procesul de slăbire poate fi foarte dificil. Acesta depinde foarte mult de disciplina noastră și, de asemenea, de schimbările sănătoase în stilul de viață. Iată 5 secrete de care trebuie să ții cont neapărat dacă vrei

Te-ar mai interesa: Medic pneumolog: Cum se realizează evaluarea pacie...

să slăbești în mod sănătos și eficient.

Atitudinea cu care abordezi procesul de slăbire are o influență substanțială asupra rezultatelor obținute. Deși activitățile fizice și schimbările punctuale contribuie la eliminarea kilogramelor, atitudinea este elementul de bază care va susține acest proces.

Cori Grămescu, expert în nutriție și fitness dezvăluie care sunt cele 5 secrete ce îți pot oferi succesul în procesul de slăbire.

De asemenea, nu uita că un stil de viață sănătos și echilibrat este o parte importantă în această experiență. Alimentația, exercițiile fizice și odihna sunt elemente

Te-ar mai interesa: Bill Gates: Aceste două strategii ar putea control...

esențiale pentru pierderea în greutate.

5 secrete de care trebuie să ții cont în procesul de slăbire

”Știu că trăim într-o lumea care promovează orice cu termenii ”rapid” sau ”chiar acum”, dar, în cele mai multe cazuri, nu aceasta e calea corectă. Nu îți poți schimba obiceiurile peste noapte! Ceea ce trebuie să îți dorești este să construiești noi obiceiuri sănătoase, care să devină un mod de viață pentru tine.

Societatea e bazată pe imagine și, în numele ei, oamenii încearcă să proiecteze în exterior o versiune perfectă a lor. Societatea imaginii a ajuns atât de departe, din cauza

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

rețelelor sociale, încât credem că femeile și bărbații trebuie să arate perfect. Trebuie să înțelegi că imaginea nu e reală și că a fi slabă nu înseamnă neapărat că ești frumoasă, fericită sau împlinită.

Ne place să ne auto-pedepsim, gândindu-ne că, orice am face, nu suntem îndeajuns de buni. Poti scapa de niște kilograme, dar te va face asta să te simți mai fericită și mai mulțumită de tine însăți? Mulțumirea de sine depinde de tine și de toate alegerile pe care le faci în viață: oamenii de care te înconjori, modul în care ai grijă de tine prin gândurile și acțiunile tale, lucrurile care

Te-ar mai interesa: Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Andrei...

te fac să te simți bine!

Corpul ni se modifică odată cu vârsta și cu experiențele de viață, își va schimba oricum forma și dimensiunile, pentru a se adepta la modificările hormonale și la alți factori. Îmbrățișează schimbarea și totul va fi mai ușor! Deci, în procesul de pierde în greutate, asigură-te că înțelegi beneficiile alimentației sănătoase și ale sportului: scopul lor e să îți ofere o stare bună, atât la nivel fizic, cât și la nivel mental, indiferent ce vârstă ai.

Felul în care te tratezi pe tine însăți ar trebui să vină dintr-o intenție clară! De aceea, un stil de viață sănătos

Te-ar mai interesa: Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a do...

înseamnă o viață disciplinată, în care faci alegeri conștiente în legătură cu ceea ce mănânci, cum îți petreci timpul, ceea ce citești și ceea ce te influențează pe tot parcursul zilei. Un stil de viață sănătos nu se rezumă doar la mâncare. El include toate lucrurile pe care le captăm zi de zi – de la gânduri, la informații, convingeri și așa mai departe”, scrie Cori Grămescu pe o rețea de socializare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri