Sari la conținut

Cum știi că ești atacat energetic și ce trebuie să faci. Metode sigure de protecție

Statiuni balneare din România
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Statiuni balneare din România care trateaza bolile hepatice

Cum știi că ești atacat energetic. Atunci când energiile negative sunt trimise, intenționat sau nu, asupra unei persoane, câmpul fizico-energetic al acesteia poate avea de suferit.

Aceste energii pot fi extrem de copleșitoare, mai ales dacă le permiți oamenilor negativi să le răspândească în jurul tău.

Când ești atacat cu energie negativă, nu te simți prea bine în general. Și, cu toate acestea, mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că energia negativă este prezentă în viața lor. Dacă știi care sunt semnalele de alarmă, atunci te poți feri de atacul cu energie negativă.

În general, atacurile energetice sunt uneori însoțite și de simptome fizice precum:

 • dureri de cap,
 • migrene,
 • crampe la stomac,
 • greață,
 • frisoane sau senzația de rece in anumite zone ale corpului,
 • transpirații,
 • întepături,
 • respirație greoaie,
 • dureri în anumite zone ale corpului.

10 semne că ești atacat energetic

Iată care sunt cele mai comune semne și simptome care pot anunța că ai fost atacat energetic:

 1. În familie apar înstrăinarea, dezacordurile, certurile.
 2. Te-a apucat subit tusea sau pare ca te ineci fara sa fi inghitit ceva anume sau fara sa fii racit.
 3. Simti o stare de disconfort care nu are o cauza obiectiva.
 4. Se intampla sa te trezesti peste noapte brusc, intr-o stare de agitatie, deseori teama.
 5. Te simti irascibil si te enervezi cu usurinta din senin.
 6. Toate ziua, energia ta se consuma si te consuma in sentimente de vinovatie, anxietate. Te gasesti adesea facandu-ti griji si ingrijorandu-te in privinta a tot, nici tu nu ai putea sa gasesti ce anume te supara.
 7. Te simti brusc dezorientat si lipsit de concentrare, apasat de ceva inexplicabil. Te simti ca si cum greutatea intregii lumi se afla pe umerii tai.
 8. Esti cu nervii intinsi la maxim si te incearca des sentimente de manie fara un motiv aparent. Un atac energetic poate fi urmat de ganduri negative pe care nu le aveai inainte si care uneori te fac sa te indoiesti de tine si de sanatatea ta psihica si mentala. Uneori astfel de ganduri pot fi “induse” de alte persoane.
 9. Te simti brusc lipsit de energie si vlaga. Dupa ce te-ai trezit din somn te poti trezi cu semne precum vanatai pe corp.
 10. Mirosuri rele sau anumite “mici zone reci” in casa in care locuiesti care nu au nicio explicatie logica si rationala.

Metode de protecție

Cum trebuie să procedăm pentru a ne readuce liniștea? Odinioară, se citea în zori o rugăciune specială, apoi se descânta apa, care era turnată pentru spălat deasupra unui lighean și azvârlită apoi într-o apă curgătoare (râu). Se credea că astfel râul era spălat, iar apa curgătoare îndepărta degrabă toate necazurile.

Astăzi, putem folosi tămâie sau salvie albă pentru a înlatura energiile negative din jurul nostru, iar purtarea unor obiecte religioase sfințite, care au o încărcătura energetică benefică și protectoare înaltă, poate fi de mare ajutor.

De asemenea, o rugăciune spusă din suflet, așa cum poți in momentul acela, invocând divinitatea și energiile pozitive să te protejeze, poate fi de mare ajutor.

Rugaciunea inimii (Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul), rugaciunea “Tatăl Nostru” sunt rugăciuni spuse de secole de stramoșii noștri și poartă o mare încărcatura spirituală, protejandu-ne astfel și pe noi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.