Sari la conținut

Atacul energetic: semne că ești atacat. Cum te aperi: rugăciuni de protecție

pofta de alimente sarate cand eti stresat
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Stresul și pofta de a manca ceva sărat

Atacul energetic: semne că ești atacat. Cum te aperi: rugăciuni de protecție

Sunt momente în viață când se instalează o perioadă dificilă, întunecată, ca un șir de pase proaste, în viața ta. Uneori ți se pare că nimic nu îți merge bine, că nu reușești să realizezi nimic și că, până și cele mai simple lucruri pe care le făceai cu ușurință,a cum nu-ți mai reușesc.

Atunci când energii negative sunt trimise intenționat sau neintenționat asupra unei persoane, câmpul fizico-energetic al acesteia poate avea de suferit.

Cum îţi dai seama că eşti deocheat. Semnele astea îţi arată clar - IMPACT.ro

Cum recunoști un atac energetic?

Este bine de știut că atacurile energetice sunt uneori însțite și de simptome fizice precum dureri de cap, migrene, crampe la stomac, greață, frisoane sau senzația de rece in anumite zone ale corpului. Mai pot apărea transpirații, întepături, respirație greoaie, dureri în anumite zone ale corpului.

Iată care sunt cele mai comune semne și simptome care pot anunța că ai fost atacat energetic:

  • În familie apar înstrăinarea, dezacordurile.
  • Te-a apucat subit tusea sau pare ca te ineci fara sa fi inghitit ceva anume sau fara sa fii racit.
  • Simti o stare de disconfort care nu are o cauza obiectiva.
  • Se intampla sa te trezesti peste noapte brusc, intr-o stare de agitatie, deseori teama.
  • Te simti irascibil si te enervezi cu usurinta din senin.
  • Toate ziua, energia ta se consuma si te consuma in sentimente de vinovatie, anxietate. Te gasesti adesea facandu-ti griji si ingrijorandu-te in privinta a tot, nici tu nu ai putea sa gasesti ce anume te supara.
  • Te simti brusc dezorientat si lipsit de concentrare, apasat de ceva inexplicabil. Te simti ca si cum greutatea intregii lumi se afla pe umerii tai.
  • Esti cu nervii intinsi la maxim si te incearca des sentimente de manie fara un motiv aparent.

Un atac energetic poate fi urmat de ganduri negative pe care nu le aveai inainte si care uneori te fac sa te indoiesti de tine si de sanatatea ta psihica si mentala. Uneori astfel de ganduri pot fi “induse” de alte persoane.

  • Te simti brusc lipsit de energie si vlaga. Dupa ce te-ai trezit din somn te poti trezi cu semne precum vanatai pe corp.
  • Mirosuri rele sau anumite “mici zone reci” in casa in care locuiesti care nu au nicio explicatie logica si rationala.

Semne că ai de a face cu un vampir energetic! Cum să relaționezi cu acești oameni - ea.md

De ce sunteți atacați; de ce atacăm

Dacă identificăm majoritatea acestor simptome, înseamnă că sufletul ne-a fost rănit de răutatea cuiva, că, fără să vrem și să știm, am nemulțumit pe cineva.

Se prea poate să fi îmbrâncit, fără să vrem, pe cineva în mijloacele de transport și să nu ne fi cerut scuze; sau poate am răspuns răstit unei persoane care ne-a pus o întrebare simplă. Sau, pur și simplu, ne-am uitat mai altfel la cineva sau am fost indiferenți la o cerință din partea cuiva.

A doua cauză poate fi o ambianță energetică nefavorabilă. Nu este exclus ca cineva, cu care avem relații permanente, să aibă o atitudine ostilă față de noi. De pildă, este vorba despre cineva invidios, dar care nu obligatoriu ne vrea răul. Atitudinea ostilă vine din subconștientul persoanei.

Dar atenție! Procesul se poate întâmpla și în sens invers! Fără să ne dăm seama, și noi, la rânduș nostru comitem atacuri energetice. Poate nu ne dăm seama și nu conștientizăm cât de puternice sunt gândurile și vibrațiile lor.

Ori de câte ori gândim raău despre o persoană, o blestemăm, o vorbim de rău sau îi dorim ceva neplăcut (chiar dacă fizic nu îi facem nimic) îi poate afecta aura și îi poate produce probleme fizice, emoționale, mentale și spirituale.

 Cum te aperi de atacul energetic

Trebuie să știți că ne putem readuce liniștea sufletească și sănătatea! Aceasta depinde, în primul rând, de noi înșine.

Cum trebuie să procedăm pentru a ne readuce liniștea? Odinioară, se citea în zori o rugăciune specială, apoi se descânta apa, care era turnată pentru spălat deasupra unui lighean și azvârlită apoi într-o apă curgătoare (râu). Se credea că astfel râul era spălat, iar apa curgătoare îndepărta degrabă toate necazurile.

Astăzi, putem folosi tămâie sau salvie albă pentru a înlatura energiile negative din jurul nostru, iar purtarea unor obiecte religioase sfințite, care au o încărcătura energetică benefică și protectoare înaltă, poate fi de mare ajutor.

De asemenea, o rugăciune spusă din suflet, așa cum poți in momentul acela, invocând divinitatea și energiile pozitive să te protejeze, poate fi de mare ajutor.

Rugaciunea inimii (Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul), rugaciunea “Tatăl Nostru” sunt rugăciuni spuse de secole de stramoșii noștri și poartă o mare încărcatura spirituală, protejandu-ne astfel și pe noi.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: