luni, iunie 21, 2021

Pluto si-a inceput coborarea pe 25 aprilie si va continua pana pe 4 octombrie 2020. Pluto este definitoriu pentru transformari, sfarsituri si noi inceputuri.

Cei nascuti sub Pluto retrograd vor incepe

sa inteleaga cum se schimba lumea lor.

Iata cum va arata horoscopul tau cu Pluto retrograd in Capricorn in 2020. La ce sa te astepti?

Berbec

Vei invata ce inseamna sa preiei controlul. Este important sa inveti sa fii correct, mai ales cand esti intr-o pozitie de conducere. Procesul de invatare incepe prin a observa ce se intampla in lume, iar concluziile sa le aplici in viata personala. Vei descoperi daca esti intr-adevar o persoana echilibrata sau mai trebuie sa exersezi.

Cum te va afecta LUNA NOUA, din 22 mai

Taur

Aceasta trecere a fost revelatoare, pentru ca ai inceput sa renunti la obiceiurile vechi si sa-ti

croiesti un drum nou in viata. Calatoria lui Pluto te va ajuta sa descoperi multe lucruri la tine si iti va indica locul in care te vezi in viitor.

Gemeni

Celelalte planete care au tranzitat zodia  Capricornului au creat deja un iures in viata ta. Insa ai facut fata cu brio tuturor provocarilor. Pluto retrograd te va face sa muncesti mai mult ca sa obtii ceea ce iti doresti. Te vei simti motivata sa mergi mai departe pana la finalul anului. Piedicile nu te descurajeaza, pentru ca stii unde sa gasesti puterea ca sa le depasesti.

Previziunile pentru restul zodiilor le gasiti AICI

Ultimele stiri

Parteneri