duminică, mai 28, 2023

COVID-19 încă nu este o boală împotriva căreia să existe vaccin și pentru că este atât de contagioasă și fatală pentru cei mai mulți pacienți cu comorbidități, specialiștii din lumea întreagă se află într-o cursă contra cronometru pentru a-i găsi leac.

Medicul Adina Alberts a prezentat pe pagina domnie sale de Facebook concluziile uimitoare ale unor specialiști americani.

O NOUĂ TERAPIE PARE SĂ FIE UTILĂ ÎN LUPTA CU COVID19

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 29 Mai-4 Iunie. Mihai Voropchievici:...

Abia acum începem să înțelegem ce înseamnă noul coronavirus!

Medicina este uimitoare și nu de puține ori am constatat acest lucru, în practica mea zilnică. Boala care a ucis 188.000 de oameni la nivel mondial, în mai puțin de patru luni, ar putea fi tratată simplu și rapid! Armele împotriva COVID-19 sunt în mâinile hematologilor, se pare, pentru că așa cum au remarcat doctorii din reputatul spital „Mount Sinai” din New York, noul coronavirus afectează, de fapt, sângele, iar insuficiența respiratorie este doar un simptom al acestui proces de tromboză declanșat de SARS-CoV-2.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar: Cu cât rămânem mai mult în trecut, în r...

Dr. Hooman Poor, directorul clinicii de pneumologie a Mount Sinai a observat și studiat acest fenomen. El a declarat că „medicii de pe întregul mapamond au raportat prezența trombozelor majore, a cheagurilor de sânge în zone diverse ale pacienților cu COVID-19”, plămân, membre inferioare, cord, creier. De asemenea în Italia s-au efectual multiple autopsii și s-au putut evidenția trombembolisme multiple cu diverse localizări.

Te-ar mai interesa: Dietă Oprah. Vedeta este de nerecunoscut după ce a...

Dr. Hooman și echipa sa vor continua să investigheze această constatatare medicală și vor introduce la scara larga, în schema de tratament a pacienților care suferă de COVID-19, ANTICOAGULANTELE. Cei care au primit deja tratamentul, și-au îmbunătățit starea generală într-un timp extrem de scurt, însă cercetătorii spun că încă nu au suficiente cazuri tratate astfel încât să spună că i-au dat de cap orbilei boli.

Te-ar mai interesa: DSP Constanța, anunț privind calitatea apei după c...

Însă, dacă tratamentul dă rezultatele scontate, nu va mai fi o atât de mare problemă în a aștepta apariția unui vaccin, nu-i așa, scrie medicul Adina Alberts pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private