joi, decembrie 2, 2021

Nimeni nu este un mare fan al siropului de tuse, dar dacă nu ai alte variante, îl bei, ca să scapi de nesuferita și chinuitoarea tuse urâtă.

Tusea nu apare doar din cauza iritațiilor din gât și a alergenilor,

Te-ar mai interesa: Tensiunea arterială oscilantă face ravagii în orga...

ci și a acumulării de mucus în plămâni, care poate duce la bronșită, tuse cronică și alte complicații.

Cum ar fi să avem o alternativă naturală, economică și fără riscuri? Ei bine, există! E vorba de o pastă făcută din miere, ulei de cocos și făină. Este un remediu care trebuie aplicat pe piept seara și lăsat să acționeze toată noaptea, potrivit relieved.co.

Se numește ”Împachetarea cu miere”. Pentru a evita codeina și dextrometorfanul din siropurile de tuse, plus alți compuși care vin cu efecte secundare, ca amețeala, uscăciunea gurii etc.

În ceea ce privește remediul natural de pus pe

Te-ar mai interesa: Embolia pulmonară: primele semne de alarmă că un c...

piept, ingredientul minune nu e tocmai mierea, ci uleiul de cocos! Fiind bogat în acid lauric, poate disloca stratul de lipide, stratul gras pe care virusul îl folosește ca protecție.

Mierea este un ingredient cunoscut deja că luptă cu simptomele de gripă și răceală, cu afecțiunile gâtului având menirea de a-l calma.

Remediul acesta vizează direct mucusul din plămâni, atunci când se aplică local remediul și îi este permis să fie absorbit de piele.

Rețeta miraculoasă:

Vă trebuie miere organică crudă, ulei de cocos bio, făină, tifon, bandă adezivă. Încălziți uleiul de cocos și amestecați-l

Te-ar mai interesa: Vaccinare obligatorie din februarie? O altă țară e...

cu mierea și o lingură de făină. Aplicați pe piept compresa îmbibată de acest amestec și lipiți cu bandă adezivă.

Acest remediu se poate lăsa unui adult toată noaptea, dar unui copil doar maxim 3 ore. Rezultatele sunt imediate, dar e nevoie să mai repetați tratamentul local minim de două ori.

Dați o șansă acestui remediu. Este natural și fără riscuri.

Te-ar mai interesa: Angela Similea, mesaj pentru medicul român de Ziua...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri