Sari la conținut

Cutremurător! O femeie din București s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc. Suferea din cauza divorțului

Cutremurător! O femeie din București s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc. Suferea din cauza divorțului

Joi, 4 august, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, ar fi vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc, situat în Sectorul 4, București.

Cu toate acestea, în ciuda sprijinului autorităților care au ajuns la fața locului, femeia tot a recurs la gestul de a-și pune capăt zilelor.

O femeie din București s-a aruncat de la etajul șapte al apartamentului în care locuia. Suferea din cauza divorțului

Cutremurător! O femeie din București s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc. Suferea din cauza divorțului

Se pare că femeia a vrut să se arunce de pe terasa apartamentului său în care stătea împreună cu mama sa. Aceasta tocmai a trecut printr-un divorț și nu a putut depăși suferința pierderii fostului soț.

Echipajele de prim ajutor nu au reușit să o convingă pe femeie să renunțe la gândul de a-și pune capăt zilelor, prin urmare s-a aruncat în gol de la etajul 7.

Din păcate, aceasta a murit pe loc. Trupul femeii a fost ridicat de INML pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia din Capitală.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 4. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul femeii. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii, potrivit observatornews.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel