vineri, august 12, 2022

Dan Bittman a anunțat, în timpul unei emisiuni, decizia de a se vaccina anti-COVID. Alegerea sa i-a luat prin suprindere pe români, întrucât artistul nu credea că măsurile impuse împotriva răspândirii virusului sunt atât de eficiente.

Dan Bittman contesta măsurile și restricțiile anti-COVID. Artistul nu considera că acestea sunt atât de eficiente precum se spune, deoarece situația epidemiologică era din ce în ce mai gravă.

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bascov a fost premeditat! Detalii t...

Totuși, artistul a comunicat că se va imuniza anti-COVID, în ciuda informațiilor pe care le-a transmis în trecut.

Dan Bittman contesta măsurile autorităților

„După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă.

Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă…

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”, spunea Dan Bittman, înainte să decidă că se va imuniza anti-COVID, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Efecte secundare ale paracetamolului: trei semne p...

110.000 de doze administrate în numai 24 de ore

Un nou record de vaccinări s-a înregistrat ieri în țara noastră într-o singură zi: peste 110.000 de persoane au primit, fie prima doză, fie au făcut rapelul.

Foarte mulți români s-au vaccinat la maratoanele special organizate în acest weekend. În capitală s-au imunizat peste 10.000 de oameni la cele două centre, de la Sala Palatului și Biblioteca Națională. Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie și continuă până mâine dimineață, la ora 8:00, însă voluntarii implicați în proiect nu vor pleca până când nu vor fi vaccinați toți cei care așteaptă la rând, scrie Rador.

Te-ar mai interesa: Oana și Viorel Lis la capătul puterilor: „Să fii c...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private