Sari la conținut

„Dan Negru a murit!” Vestea care a panicat românii. Reacție imediată: „Știrea că am murit s-a rostogolit rapid”

„Dan Negru a murit!” Vestea care a panicat românii. Reacție imediată: „Știrea că am murit s-a rostogolit rapid”

În urmă cu câteva zile, Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook o hârtie despre care spune că o lasă copiilor săi. Este vorba despre o amintire a dezastrului făcut de comunismul rusesc.

„Dan Negru a murit!” Vestea care a panicat românii

„Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu destinul! Englezii i-au confiscat lui Abramovic clubul Chelsea și in Europa s-au confiscat iahturi și proprietăți de sute de milioane de euro de la oligarhii ruși.

O fi bine, n-o fi? Las mai jos hârtia scrisă de mână,cu pixul,la repezeală, prin care comuniștii aduși de ruși in România le-au confiscat totul bunicilor mei.

Am moștenit hârtia și o las copiilor mei ca amintire a dezastrului făcut de comunismul rusesc.
Sunt milioane de români care au trecut prin asta!

Nu știu dacă rușilor de azi li s-au confiscat averile tot printr-o hartie scrisă cu pixul la repezeală așa cum au făcut-o bunicii lor in țările pe care Uniunea Sovietică le-a distrus. Dar o fi adevărat că nepoții plătesc păcatele bunicilor.

Greșelile se îndreaptă , păcatele se răzbună…”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

La puțin timp după publicarea acestui anunț, pe rețelele de socializare a apărut o informație potrivit căreia celebrul prezentator TV ar fi murit.

Știrea falsă, care apare chiar într-un grup de Facebook, a creat o întreagă isterie în rândul utilizatorilor, postând, astfel, mesaje în comentarii:

  • ”Nu se poate, nu cred”,
  • ”Nu cred minciuni”,
  • ”Nu cred”,
  • ”Nu cred, nu este adevărat.Citiți ce scrie în link-ul pe care l-a postat că ar fi murit, nici vorbă de așa ceva”,
  • ”Domnilor și doamnelor nu va luați după șarlatanul asta, minte fără rușinare, nu are simț, mai sunt mulți din grupul lui care mint. De ce nu-l dă la niciun post tv că a murit? Nu știu ce fac ăștia de la Facebook de nu-i blochează pe nemernici”.

Reacție imediată: „Știrea că am murit s-a rostogolit rapid”

Dan Negru a reacționat la știrea „propriei morți” și, în stilul caracteristic le-a mulțumit colegilor din presă că au semnalat acest Fake News. „Se zice că după ce mori părul și unghiile continuă să-ți crească doar telefoanele se mai răresc. Aiurea, la mine s-au înmulțit”, a glumit îndrăgitul prezentator TV.

„Mi-o merit ! In postarea de dinainte m-am luat de exagerările din breaking-newsuri și imediat online-ul m-a omorât.

Nepoții din online nu-s mai breji ca noi, bunicii din tv.

Știrea că am murit s-a rostogolit rapid.

Dar le mulțumesc colegilor de prin presă ca au semnalat fake-news.

Se zice că după ce mori părul și unghiile continuă să-ți crească doar telefoanele se mai răresc.

Aiurea, la mine s-au înmulțit.

Problema o aveam cu Kanal. Abia semnasem cu oamenii ăștia și deja am început să caut prin contract să văd dacă moartea e clauză de forța majoră”, a scris prezentatorul TV.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text care spune „21h CANCAN .DAN NEGRU MURIT" FAKE NEWS-UL CARE L-A AMUZAP "REGELE" REVELIOANELOR! VEDETA KANAL D, Dan Negru, cel care ne-a bucurat atâția ani, REACȚIE EXCLUSIVA: „CAUT CAZMA" ia la revedere de la această lume... Cristian Popescu Publicat: 2/03/2022 14:20 https://bit.ly/3KxAugc Soția este devastată, cum a murit prezentatoru.->>>> https://bit.ly/3KxAug ትንትንኣፖቲን ゆめゆや IMPAL Cum areacționat Dan Negru la știrea falsă cum că murit. Ce replică genială le-a dat fanilor Ana Chivu 22:14, mart. 2022 FANATOK NEWS SPORT LIFE LIFE EXCLUSIV MONDEN HOROSCOP cazma, să ies din mormânt". Reacția Negru după ce s-a spus murit Care reacția lui Dan Negru după spus”

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel