Sari la conținut

Dana Budeanu, acuze grave: „Alexandru Rafila nu a schimbat nimic! Sper să plece!”

Anul trecut, Dana Budeanu a primit o poză cu meniul unui copil internat într-un spital din Suceava. Poza arăta mâncarea servită de pacienți:  o cană cu ceai și niște paste cu urme de brânză, aruncate într-o caserolă de polistiren.

În urma acestui mesaj, Dana Budeanu a pornit o aprigă campanie a normalizării meniurilor din spitalele din România, făcând apel la ministrul Sănătății.

Alexandru Rafila a anunțat că norma de hrană pentru pacienții din spitale va crește, ajungând la 20 de lei. Dar, problemele de fond au rămas aceleași.

Dana Budeanu, acuze grave: „Alexandru Rafila nu a schimbat nimic! Sper să plece!”

În acest context, Dana Budeanu a declarat că ministrul Alexandru Rafila nu a reușit să schimbe nimic în sistemul de sănătate din România. Iar acest lucru se întâmplă pentru că minisdtrul Sănătății nu a pus în practică măsurile anunțate.

„Sper să plece domnul Rafila, pentru că este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o cei de la PSD, în ultimii zece ani.

Domnul Rafila a fost un suflu nou în partid, însă nu a schimbat nimic. România se află într-o criză totală a sistemului de sănătate. Într-un an de zile, domnul Rafila nu a făcut absolut nimic”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3 CNN.

Mai mult de atât, influencerița a dezvăluit că spitalele din România continuă să-și testeze pacienții de Covid, fiind un pas obligatoriu înainte de internare, deși, în prezent, această practică este ilegală.

„Domnul Rafila nu a verificat nimic din ceea ce a spus! Știți în câte spitale se cere test Covid? Sunt puse inclusiv afișe care informează că testarea Cocid este obligatorie și nu te internează altfel.

În afară de faptul că a ieșit, în momentul în care a preluat mandatul, lucru pe care l-am aplaudat, și a anunțat acele măsuri, nu a făcut nimic pozitiv”, a mai spus Dana Budeanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel