Sari la conținut

Dana Budeanu își dă cu părerea despre scandalul dintre Rafila și Ghinea

Din cuprinsul articolului

Dana Budeanu își dă cu părerea despre scandalul dintre Rafila și Ghinea. „Aţi încercatbabardiţi, n-aţi reușit să babardiți. Au rămas 20 de milioane din …

Dana Budeanu intervine în scandalul Rafila-Ghinea: „Aţi încercat să babardiţi, n-aţi reușit să babardiți. Au rămas 20 de milioane din cele 50 de milioane. Nu spun că nu suntem în continuare arşi, dar cu pesedii suntem la jumate arși”, potrivit România TV.

În cel mai recent Verdict politic, Dana Budeanu arată care este de fapt miza adevărată a banilor de consultanţă din PNRR.

Dana Budeanu intervine în scandalul legat de banii pentru consultanță prevăzuți în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Care este problema

Creatoarea de modă afirmă că fostul ministru Ghinea este cel care a introdus în PNRR inclusiv consultanța de la OMS, iar problema actuală ar fi legată de eliminarea banilor pentru consultanță de la Banca Mondială și Banca Europeană de Investiții (BEI).

„Ați băgat consultanță în PNRR de 50 de milioane de euro, împărțită la trei. Sandale urlă acum că Rafila dă consultanță la OMS pe 20 de milioane de euro, consultanță trecută în PNRR de Ghinea și de doamna de la Banca Mondială și BEI.

Ăia au fost detașați cât să scrie PNRR, adică cât să treacă acolo nu știu câte zeci de milioane de euro consultanță.

Consultanța a fost împărțită de Ghinea între OMS, BEI și Banca Mondială. Acum a rămas consultanță doar la OMS, să facă consultanță pe 20 de milioane de euro. De aia urlă Ghinea, că nu mai iau consultanță ăia pe care îi aduseseră ei, adică BEI și Banca Mondială”, spune Budeanu.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: