Sari la conținut

Vești bune: Teo Trandafir a revenit pe micul ecran!

Din cuprinsul articolului

Vești bune: Teo Trandafir a revenit pe micul ecran! Fanii îndrăgitei Teo Trandafir o vor putea urmări în continuare pe simpatica Teo la emisiunile difuzate la..

Postul de televiziune Kanal D a pregătit o grilă înteresantă pentru această toamnă iar vedetele postului au un loc asigurat. Teo Trandafir revine pe micul ecran iar Dan Negru pregăteşte o nouă emisiune. Nu vor lipsi producţiile consacrate şi nici serialele turceşti.

Din 27 august, Teo se va reîntâlni cu publicul în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, potrivit Adevărul.

Emisiunea „Teo Show“ va avea o nouă formulă de conţinut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Ce format va avea noua emisiune

Teo va face lumină într-o serie de aspecte ale vieţii de zi cu zi, în acelasi timp intrând în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să-şi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor şi al familiei, se arată într-un comunicat al postului, preluat de Adevărul.

La începutul lunii iunie, emisiunea „Teo Show“, difuzată de luni până vineri, de la 15.00 la 17.00, a fost scoasă din grila Kanal D, iar vedeta a intrat într-un concediu prelungit.

Totodată, Kanal D va lansa o nouă producţie ce combină entertainmentul şi cultura generală, care îl va avea ca gazdă pe Dan Negru.

Despre ce este vorba? „Tu urmezi!“ este un show menit să exerseze inteligenţa românilor, dar şi să relaxeze şi să bucure privitorii cu o serie de surprize, de la invitaţi celebri, la personaje inedite şi nelipsita tensiune specifică unei astfel de producţii.

Totodată, quiz show-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ revine cu un nou sezon din 31 august.

Așadar, toamna 2022 se anunță cu multe surprize, noi emisiuni, seriale și divertisment.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: