joi, august 18, 2022

Dana Budeanu: „Nu există niciun șmecher din România înțepat. S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani”.

După anunțul ministrului Rafila, că România va avea 10.000 de cazuri pe zi de infectări cu Covid, la finele lunii iulie, creatoarea de modă și influnceriță Dana Budeanu a transmis că „asta nu înseamnă nimic, trebuie să se vândă iar măști și teste”.

Dana Budeanu: S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate

„Nu vine niciun val șase. Știrile pe care le citiți, și care sunt valabile peste tot în lume, adică nu vă imaginați că și aici la bogați se vorbește, dar ca la bogați, doar se vorbește despre asta.

Te-ar mai interesa: 19 august, zi de mare sărbătoare pentru creștinii ...

S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate, voi știți asta de la mine, din prima zi. Vreau doar să vă liniștiți, că dacă anunță 10.000 de cazuri pe zi, o sută de mii de cazuri pe zi, cum s-a început și la noi, înseamnă zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar măști și teste.

Așa e și aici, așa e peste tot, o să încerce cu o măscuță – două,  voi probabil iar o să haliți. Că mă întrebați de ce nu mai fac verdicte. Le-am făcut doi ani, pentru cine să fac, le-am făcut ca să vă apărați. Poate urmează anticipatele și o să începem verdictele.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

O să încerce cu măscuțe și testuțe, le haliți, bine, nu le haliți. Nu se întâmplă nimic, nu vă bagă la ATI. Haideți, domnule Rafila, să le spuneți că așa au zis șefii la lume au zis să vă băgăm mască când intrați la metrou.”,  a declarat Dana Budeanu.

România are în acest moment aproximativ 8 milioane de doze de vaccin pe stoc, urmând ca alte 17 milioane să ne fie livrate în acest an şi anul viitor, în condiţiile în care numărul persoanelor care se vaccinează a devenit aproape zero.

Te-ar mai interesa: Fructe cu ”puteri miraculoase” asupra organismului...

Nu există niciun șmecher din România înțepat

În acest context, este posibilă o recidivă a pandemiei, manifestată printr-un aşa-numit „val 6”, anunțat deja de anumiți specialiști români, care ar putea reprezenta baza pentru revigorarea campaniei de vaccinare, astfel încât stocurile să scadă.

Dana Budeanu a mai spus, potrivit România TV, că persoanele publice cu mare notorietate și cei mai bogați dintre români fie nu s-au vaccinat, fie au făcut rost de certificat verde în baza unei vaccinări fictive.

Te-ar mai interesa: Bolile reumatice, în creștere alarmantă la tineri ...

Influencerița a aflat „pe surse”, din cercuri restrânse, că în România s-au vaccinat maximum 20%. Restul, de până la 40%, „la chiuvetă”.

Acum, aproape nimeni nu mai acceptă administrarea serului. Cu toate acestea, până anul viitor, țara noastră va mai primi zeci de milioane de doze, în baza unui contract suspect încheiat de Comisia Europeană cu premierul demis Florin Cîțu, care a impus anul trecut o serie de restricții, demontate ulterior de Justiție.

Te-ar mai interesa: Consumul de ciocolată ne ferește de multe afecțiun...

„În România s-au vaccinat 8%… Singura statistică ce poate exista matematic despre România e un maxim de 20% (persoane vaccinate, n.red.), populația care se foloseste de acel certificat, este cea care pleacă în străinătate.

Este singurul procent real de înțepați care se poate verifica. În rest, 80% nu contează dacă se înțeapă sau nu. Au existat două-trei luni în care se verificau certificatele la mall, dar intrau 100 cu același certificat.

În Franța am putut să mă înțep cu (n.r. – în schimbul sumei de…) 800 de euro. Nu există niciun șmecher din România înțepat. Nicăieri în lume! Domnule Piperea, ne învârtim în niște cercuri și știm. Cei care sunt înțepați sunt la mișto sau deloc”, a dezvăluit Dana Budeanu, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private