joi, martie 30, 2023

Dana Budeanu: Romania trebuie condusă dupa o singură deviză- „America nu ne este prietenă și Rusia nu ne este dușman!”

Dana Budeanu a devenit cunoscută publicului larg prin comentariile sale acide la adresa vedetelor din România și a modului în care acestea se îmbrăcau. Ulterior, pas cu pas, sfera de interes a creatoarei de modă s-a extins și analizele sale au inclus diverse domenii, de la cele de entertainment, la cele medicale, sociale sau politice.

Te-ar mai interesa: Conferința „Galatia 2023” aduce în România special...

Apreciată sau nu, opiniile Danei Budeanu au început să fie luate în seamă iar noua postură de influencer nu poate fi trecută cu vederea.

Dana Budeanu: Cadoul otravit oferit de Rusia va fi criza refugiatilor

Recent, Dana Budeanu a publicat pe aplicaţia sa, numită Verdict App, un text în care explică dedesubturile războiului din Ucraina. Dana Budeanu susţine că războiul din Ucraina a fost declanşat de Rusia în acord cu China şi, poate chiar şi cu SUA.

Singurele care vor fi afectate de acest conflict armat vor fi statele membre ale Uniunii Europene, susține Budeanu, care a adăugat: „ Cadoul otravit oferit de Rusia va fi criza refugiatilor”.

„Orice om inteligent poate realiza ca ne aflam in mijlocul pregatirilor pentru cadoul otravit oferit Uniunii Europene. Personal consider ca tot ceea ce vedem este o intelegere tripartita intre Rusia, China si Sua, ascunsa inteligent sub “nebunia lui Putin”. Este evident ca parteneriatul ruso-chinez functioneaza, dar este foarte posibil ca si Sua sa aiba un loc de invitat la aceasta masa. Singurul mare jucator care incaseaza si reactioneaza la evenimente este UE.

Te-ar mai interesa: Analizele esențiale care te ajută să depistezi bol...

Europa de azi este un continent dominat de interesele punctuale ale unor state, profund incapabila sa mai traseze un viitor comun viabil si predictibil.

Cadoul otravit oferit de Rusia va fi criza refugiatilor. Valurile de migratie realizate sub bagheta lui Merkel au tulburat continentul european acum cativa ani ducand spre iesirea Marii Britanii din UE.


Putin nu va cuceri Ucraina, se va limita la controlul Ucrainei la est

Acest razboi in desfasurare va crea o situatie infinit mai complicata pentru demagogii europeni, care se vor trezi peste noapte cu milioane sau zeci de milioane de ucrainieni cu statut de refugiat. De abia atunci, vom vedea solutiile inteligente gandite de Timmermans si alti necrozati de la Bruxelles pentru poporul ucrainean. Incurajarile pe Facebook nu tin de foame, sete sau acoperis.

Te-ar mai interesa: Cele cinci boli pe care le aduce menopauza. Ce tre...

Putin nu va cuceri Ucraina. Putin se va limita la controlul Ucrainei la est de Kiev, in timp ce restul tarii va fi spulberat. Logistica militara si infrastructura vor fi distruse sub privirile progresiste ale liderilor occidentali. Aplauzele lui Zelenski din diferite cancelarii vor deveni imaginea de care se vor agata zeci de milioane de ucrainieni nevinovati.

Ceea ce vedem acum, este o lectie dura servita nemilos de o putere militara ignorata prea mult timp din noua ordine mondiala imaginata de SUA dupa sfarsitul Razboiului Rece. Rusia a fost umilita sistematic in anii 90 si apoi primita doar in antecamera noii reasezari globale.

Te-ar mai interesa: Alimentul dulce care hrăneşte celula hepatică. Ind...

Acest dispret a fost inghitit de Putin pentru ani intregi, pana cand SUA s-a decis sa administreze si ultima aroganta, invitarea Georgiei si Ucrainei in NATO. Ceea ce s-a intamplat cu Georgia stim cu totii, un alt caz clasic de cretinism occidental decontat de oamenii nevinovati. Zelenski de azi este doar o copie a lui Saakashvili de atunci. Acelasi scenariu cu alti actori in rol de servitori amabili ai SUA.

Te-ar mai interesa: Medicii gastro-intestinali împărtășesc alimente pe...


Zelenski este doar un actor devenit marioneta a Occidentului cu acceptul lui Putin

(…) Zelenski nu este un lider. Zelenski este doar un actor devenit marioneta a Occidentului cu acceptul lui Putin. Zelenski nu este un erou si este suficient sa vezi imaginile cu refugiatii pentru a intelege asta. Faptul ca marea masa s-a alienat si Sua a decis ca poate face cand vrea revolutii portocalii in Estul Europei este un adevar.

Cine a crezut ca statele pot fi conduse de wall-uri de pe Facebook sau Instagram, isi primeste acum raspunsul cinic dormind intr-un cort de refugiati. Nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva, dar istoria ne serveste o lectie despre ce inseamna oameni de stat si politica externa.

Asa cum Bucurestiul ingheata in frig sub privirile gingase si nevinovate ale lui Nicusor Dan, asa ucrainienii raman fara tara si viitor sub live-urile lui Zelenski. Aceasta este unica realitate, restul sunt comentarii de prisos. Toti cei care au o doza de inteligenta stiu ca Putin pregateste acest pas din 2015, dupa ce s-a lamurit ca nimeni nu va respecta pactul de la Minsk.

Dana Budeanu: Romania trebuie condusă dupa o singură deviză- „America nu ne este prietenă și Rusia nu ne este dușman!”

Doar cineva demn de studiourile TV de azi din Romania poate crede ca o invazie pregatita de ani de zile se va opri in noroi, lipsa de combustibil sau strigatele de vitejie ale lui Zelenski aplaudate idiot in Occident.

Eroul de la Kiev a mutat Ucraina in metaverse, in timp ce oamenii amarati care nu traiesc pe net ingheata prin corturile din lumea reala. Sper ca acest spectacol sinistru este inteles si de marile minti din Romania care trebuie sa conduca dupa o singura deviza: “America nu ne este prietena si Rusia nu ne este dusman”. Asta daca vrem sa supravietuim cu Romania Mare in urmatoarea suta de ani si sa nu facem live-uri din teatre de operatiuni”, a scris Dana Budeanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private