Sari la conținut

David Beckham, gest impresionant pentru un medic din Ucraina. „Face o muncă incredibilă!”

David Beckham, gest impresionant pentru un medic din Ucraina. „Face o muncă incredibilă!”

Fostul mare fotbalist David Beckham, în vârstă de 46 de ani, nu a rămas nepăsător în fața suferinței ucrainenilor.

Actualul preşedinte şi coproprietar al clubului Inter Miami FC (MLS) a cedat controlul contului său de Instagram, cu peste 71,4 milioane de urmăritori, unui medic din Ucraina care lucrează în condiţii de război în oraşul Harkov.

David Beckham, gest impresionant pentru un medic din Ucraina. „Face o muncă incredibilă!”

Este vorba de medicul anestezist pediatru Irina, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkov.

„Astăzi îi cedez conturile mele sociale Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ea ajută mamele să dea naştere. Urmăriţi postările pentru a afla mai multe despre munca extraordinară pe care Irina şi angajaţii din sănătate ca ea o depun pentru a salva vieţi în Ucraina.

Vă rog să daţi ce puteţi pentru a susţine UNICEF şi oameni ca Irina prin intermediul linkului de donaţii din bio”, a transmis Beckham pe Instagram.

 

 

Fostul jucător la Manchester United, Real Madrid şi AC Milan, a explicat gestul pentru a sublinia „munca incredibilă’” desfăşurată de staff-ul medical în plină invazie rusească.

Medicul din Ucraina a postat pe contul lui Beckham, duminică, videoclipuri şi imagini despre modul în care războiul a afectat munca echipei ei.

Terapie intensivă în subsol. bebeluși tratați cu ajutorul generatoarelor de oxigen donate de UNICEF

Irina a distribuit videoclipuri care arată un subsol unde femeile însărcinate şi proaspetele mămici au fost evacuate în primele zile ale invaziei, alături de o unitate de terapie intensivă unde bebeluşii sunt trataţi cu ajutorul generatoarelor de oxigen donate de UNICEF.

Irina, identificată doar după prenume, a povestit că lucrează 24 ore din 24 de ore.

„Noi ne riscăm probabil vieţile, dar nu ne gândim la asta deloc. Ne place munca noastră”, a spus ea, potrivit BBC.

Medicul ucrainean a postat fotografii cu fiica ei Iana şi bebeluşul Mihailo, născut a doua zi după începerea invaziei ruseşti, care are probleme de respiraţie, în timp ce casa familiei ei a fost distrusă în bombardamente.

Beckham a fost ambasador UNICEF începând cu 2005. Acesta a cerut urmăritorilor săi să facă donaţii pentru a le oferi familiilor din Ucraina accesul la apă şi mâncare, asigurarea funcţionării serviciilor de protecţie a copilului şi ajutarea refugiaţilor din ţările vecine.

Harkov, al doilea cel mai mare oraş al Ucrainei, este ţinta atacurilor ruse de circa trei săptămâni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.