marți, mai 30, 2023

Fie că ți post sau pur și simplu nu mai vrei să mănânci carne, există alimente gustoase și sățioase care vor satisface pe oricine.  De exemplu, dacă nu vrei să te îngrași, medicii nutriționiști ne sfătuiesc să măncăm năut, are puține calorii. Pe lângă această leguminoasă, mai sunt încă nouă alimente.

Ce poți mânca dacă nu vrei să te îngrași. Un medic a dezvăluit un secret care te poate ajuta

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

„Dacă nu vrei să te îngrași, te sfătuim să mănânci năut, are puține calorii, însă e plin de proteine”, spune Mihaela Costin, nutriționist.

Ce poți mânca dacă nu vrei să te îngrași. Un medic a dezvăluit un secret care te poate ajuta

Mihaela Costin, nutriționist, a oferit o listă cu zece produse alimentare ideale pentru zilele de post, potrivit Ce se-ntâmplă doctore?.

Ciupercile: au puține calorii şi sunt pline de nutrienţi, iar gustul lor este nemaipomenit.

Fasolea: conţine carbohidraţi, proteine, vitamina B şi fier. Fasolea albă, neagră, verde sau roșie este ideală pentru zilele de post.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Quinoa: seamănă cu orezul, însă se fierbe mult mai rapid decât orezul. Este o sursă importantă de calciu și conține proteine, fiind ideală pentru zilele de post.

Seminţele: sunt pline de proteine şi de fibre și pot fi mâncate ca gustare între mesele principale ale zilei sau pot fi adăugate în diverse salate. În plus, seminţele de susan sunt pline de calciu.

dieta de primăvară

Spanacul: conține proteine

Laptele de migdale. Femeile care mănâncă lapte cu cereale sau beau cafea cu lapte dimineața, pot înlocui laptele de vacă cu lapte de migdale. Acesta este o sursă bogată de vitamina A, E şi D și de calciu. În plus, laptele de migdale are mai puține calorii decât laptele de vacă.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Năutul: dacă nu vrei să te îngrași, te sfătuim să mănânci năut, are puține calorii, însă e plin de proteine. Avocadoul, conopida, ghimbirul, sfecla roșie și varza sunt perfecte pentru zilele de post.

Alimente interzise! Îngrașă enorm

Acum că știi ce să consumi când vrei să renunțăm la proteina animală, ar trebui să știi și ce produse alimentare ar trebui să eviți.

Mihaela Costin  spune că nu trebuie să anbuzăm de cartofi, paste făinoase sau pateul de post. Aceasta ne recomandă să înlocuim pastele din făină alba cu paste integrale.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private