miercuri, februarie 8, 2023

Victoria și David Beckham au postat o fotografie de Crăciun împreună cu cei patru copii ai lor. Însă, un detaliu le-a atras atenția fanilor cuplului. 

Se pare că David Beckham stătea pe vârfuri în poza de familie – astfel încât fiul său să nu fie mai înalt decât el. Romeo, fiul de 19 al cuplului Beckham l-a depășit în înălțime pe tatăl său, chiar și când acesta stătea pe vârfuri.

Te-ar mai interesa: Ce să NU faci in caz de cutremur. Dr. Ciuhodaru: E...

Un fan a întrebat după ce Victoria a postat imaginea pe Instagram: „David stă pe vârfuri!!?” Un altul ia adresat o întrebare fotbalistului: „David, ești gelos pe înălțimea fiului tău?”

Fostul star de la Manchester United și Real Madrid, David, în vârstă de 46 de ani, are peste 175 cm în – adică media pentru bărbații din Marea Britanie.

Cu toate acestea, cel de-al doilea fiu al său mai mare este uriașul familiei, fiind vizibil mai înalt decât toți ceilalți în fotografie. Romeo, care este și fotbalist, părea că ar fi încercat și el să obțină un plus de înălțime ridicându-se ușor pe vârfuri.

Te-ar mai interesa: Colesterolul ridicat: iată 10 semne de avertizare...

În fotografia de  Crăciun Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani apare îmbrăcată într-o rochie verde elegantă alături de fiica ei Harper, în vârstă de zece ani. Alături de ele sunt Brooklyn, 22 de ani, Cruz, 16 ani, David și Romeo, toți îmbrăcați în la costum și cravată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private