luni, iunie 27, 2022

David Popovici, revelația momentului: dieta minune a unui campion. Alimentele pe care le consumă zilnic la 4.30.

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici, noua revelație a sportului românesc, este proaspăt dublu campion mondial în probele de 100 şi 200 de metri liber, de la Campionatul Mondial de la Budapesta.

Supranumit „Regele David” sau „Micul Google”, David a impresionat pe toată lumea, în primul rând prin performanţă extraordinară obţinută, iar apoi prin discursul impecabil și maturitatea de care a dat dovadă cu fiecare apariție publică.

Te-ar mai interesa: Dietă în SOMN: Cum se poate slăbi în timp ce dormi...

foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy

David Popovici, revelația momentului: dieta minune a unui campion

Odată cu faima de care se bucură, oamenii vor să știe cât mai multe lucruri despre proaspătul dublu campion mondial. Cine este, ce mănâncă, ce fel de om este, care sunt pasiunile lui… Mulți se întreabă oare cum arată o masă de-a campionului, iar acesta nu a fost discret și a spus lucrurilor pe nume.

În septembrie 2021, David Popovici le-a vorbit copiilor care se antrenează la bazinul de înot Miramar din București, unde s-a pregătit și el, despre ce sacrificii presupune sportul de performanță.

Care este stilul său de viață, ce alimente consumă, care e ora de trezire, cum decurge o zi obișnuită din viața lui

Te-ar mai interesa: Atenție la liniile din palmă. Voropchievici: ̶...

David Popovici le-a vorbit copiilor care se antrenează la bazinul de înot Miramar din București despre stilul său de viață, despre alimentația sa, despre alimentele pe care le consumă în fiecare zi și despre cum reușește să facă performanță.

Ce înălțime are David Popovici la 17 ani. Campionul face înot de la 9 ani | Spynews.ro

Alimentele pe care le consumă zilnic la 4.30

Potrivit școala9.ro, David Popovici a povestit că are primul antrenament de la ora 06:30, iar părinții săi se trezesc mai devreme, care îi aduc micul dejun la pat, în jurul orei 04.30, iar campionul adoarme la loc, încă puțin.

Te-ar mai interesa: Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână ...

Și dacă vă întrebați în ce constă acest mic dejun care îl pregătește pentru o zi întreagă, ei bine, David Popovici mănâncă cu două ore înainte de antrenament un iaurt mare, amestecat cu banane, chia, miere și fulgi de ovăz.

Și asta nu e tot. Pe lângă iaurt, David Popovici mai consumă fructe uscate precum migdale şi curmale. Campionul a mărturisit că este conștient de faptul că obiceiul de a mânca la această oră poate fi considerat ciudat.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței, supravegheată strict. OMS: Îngri...

Cu toate acestea, pe David Popovici îl ajută foarte mult să ia micul dejun la această oră. Se încarcă cu energie pentru o zi plină de antrenamente și activități. Înainte de a merge la antrenament, campionul merge la sală.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00″, a povestit David Popovici.

Te-ar mai interesa: De ce se tratează românii în străinătate. Profesor...

Combinație specială după antrenament

După fiecare antrenament, de 6 ani încoace, David Popovici bea o combinație de lapte, miere și scorțișoară. Uneori lapte, miere și cacao. Pentru că proteinele sunt extrem de importante. Pâinea integrală a înlocuit-o pe cea albă, iar cârnații au fost excluși, informează sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private