joi, martie 23, 2023

De ce a murit astrologul Mădălina Manole. Avea doar 39 de ani, iar anunțul dispariției sale a fost făcut de familia acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, a transmis familia Mădălinei Manole.

Te-ar mai interesa: Testul de sânge care ar putea detecta boala Alzhei...

Conform A1.ro, surse din apropierea familiei au precizat în trecut că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”.

Moartea subită a astrologului a îndurerat inimile tuturor: „Sincere condoleanțe! Cuvinte sunt de prisos! Suflet tânăr, destin nedrept…”, „Nu îmi vine să cred …simpla, caldă și extrem de muncitoare cu un gând și o vorbă bună pentru fiecare. Ceea ce pot sa spun este că îmi doresc enorm ca sufletului ei sa fie așezat acolo unde merită în Lumina pentru că Madalina Manole va rămâne mereu o Lumină”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe pagina sa.

Te-ar mai interesa: Reţeta perfectă pentru curăţarea ficatului de toxi...

Mădălina Manole a fost inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă cu timpul astrologia i-a devenit profesie.

Aceasta a debutat în presă, iar apoi a apărut la diverse televiziuni din România, precum Observator, TVR 2, Look TV sau Digi 24. Ulterior, s-a îndreptat către print şi online unde a realizat pentru numeroase publicații rubrica dedicată horoscopului, potrivit sursei.

Te-ar mai interesa: Avortul ar putea fi decontat de stat. Care sunt co...

Sursă FOTO: WOWBIZ

Cum a descoperit Mădălina Manole astrologia

Cu ceva timp în urmă, Mădălina Manole povestea cum a descoperit pasiunea pentru astrologie și cum a ajuns să facă o profesie din asta.

„Iubesc să scriu, să vorbesc şi să ajut oamenii, dar nu ştiam cum să le îmbin. Formula magică, astrologia, am descoperit-o de mică, însă abia după ce mi-am pus câteva (multe) întrebări existenţiale şi după ce experienţele vieţii mi-au rămas fără explicaţie, am pornit să descifrez misterele Universului”.

Te-ar mai interesa: Alimente de evitat la micul dejun. Cum îți faci ră...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private