joi, decembrie 1, 2022

De ce a scăzut numărul de testări în România?  Până astăzi, 14 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 559.587 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

460.780 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.252 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, conform datelor furnizate de către Grupul de Comunicare Strategică.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Cu această nouă raportare se poate observa o scădere a numărului de teste de la o zi la alta, fără nici o explicație din partea Ministerului.

Cu această ocazie, doamna doctor Adina Alberts, a explicat într-0 postare pe rețelele sociale explicația pentru care numărul de teste a scăzut.

„Știți de ce nu se mai raportează oficial un număr important de testări pentru detecția Sars-Cov2?

Pentru că au apărut TESTELE RAPIDE ANTIGEN, care sunt ieftine și la îndemână. Sunt ușor de folosit, sunt exacte, rezultatele apar în 10 minute. Cei care sunt pozitivi se  autoizolează și se tratează acasă la indicația medicilor de familie!

Și pentru că rezultatele testelor rapide Antigen nu se raportează nicăieri, (așa a decis Ministerul Sănătății) apare această nepotrivire flagrantă dintre numărul mare al infectărilor din jurul nostru, și numărul infim de cazuri raportate oficial. Azi s-au raportat doar 3252 de cazuri noi, la puțin peste 8000 de teste! În toată România!

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

*

Deși autoritățile au scos din farmacii testele rapide sub pretextul că nu pot fi folosite de persoane neinstruite medical, totuși cetățenii au acces la ele prin intermediul medicilor de familie! Lucru benefic pentru toată lumea și pe care îl salut cu bucurie!

Totuși, insist, aceste teste sunt foarte ușor de folosit! Testele rapide antigen și anticorp TREBUIE SĂ EXISTE ȘI ÎN FARMACII!”

Te-ar mai interesa: Mihai Voropchievici, previziuni șocante pentru fin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private