De ce este mai bine să faci sex treaz, nu beat

De ce este mai bine să faci sex treaz, nu beat
De ce este mai bine să faci sex treaz, nu beat

Combinaţia sex-alcool este problematica, mai ales dacă depăşeşti limita proprie, dincolo de care intri în stare de ebrietate.

Dacă un pahar de vin sau un cocktail pot induce o stare de relaxare, odată depăşită această limită, te supui riscului de scădere a apetitului sexual. Iar dacă consumul de alcool a fost unul foarte ridicat, există şi riscul să nu-ţi mai aduci aminte că ai făcut sex.

Multe persoane se bazează, efectiv, pe alcool pentru o noaptea pasională între aşternuturi pentru că sunt de părere că băuturile alcoolizate le reduc inhibiţiile, crescându-le, totodată, stima de sine. De altfel, mai ales persoanele care se simt nesigure pe sine, care sunt nemulţumite de propriul corp obişnuiesc să consume alcool înaintea sexului.

Există însă o limită delicate între a bea un pahar de vin sau altceva înainte de sex şi a simţi mereu nevoia să consumi ceva înainte de o partidă amoroasă. Unele persoane chiar obişnuiesc să bea mereu alcool, în variate cantităţi, pentru “a-şi face curaj”. Aici intervin problemele emoţionale, psihologice a căror rezolvare nu constă în alcool.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox