miercuri, decembrie 1, 2021

Barbatul din aceasta zodie este numit ”burlacul suprem” din cauza stilului sau de viața liber si libertin.

Barbatul din semnul Sagetatorului adora interacțiunea umana, in toate formele sale. Este comunicativ

Te-ar mai interesa: Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a do...

si vrea sa cunoasca persoane egale sau chiar superioare din punct de vedere intelectual.

Atractia sa spre diversitate se revarsa si asupra relatiilor sentimentale, transformandu-l intr-un burlac perpetuu. Nu ii place sa se angajeze serios in vreo legatura amoroasa sau chiar casnicie, deoarece il atrag mai mult experimentele. Ii plac in special persoanele cu un caracter liber si independent, de regula persoane curajoase si temerare in ceea ce fac. Este un partener optimist, caruia ii plac calatoriile, distractiile, aventurile. Isi doreste un partener tolerant cu care sa impartaseasca

Te-ar mai interesa: Creierul și coloana vertebrală, extrem de afectate...

dorinta sa de libertate. Unirea cu un Sagetator va fi, in general, instabila, potrivit acvaria.com.

Ii plac totodata si relatiile sincere, clare, loiale, foarte greu va accepta o relatie cu o persoana angajata deja intr-o alta relatie (casatorit, logodit sau chiar divortat). Inclusiv in relatiile sale amoroase, nu vrea sa incalce nici o lege sau regula, chiar daca pune pret pe libertate.

Pentru a ajunge mai usor la inima sa, e bine sa te integrezi in anturajul sau, printre colegii de studii, printre colegii de la vreun curs sau cerc pe care il frecventeaza. Scoate-l la plimbare cat mai des, faceti

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai lipsă de potasiu – min...

sport impreuna, calatoriti, in strainatate daca se poate. Atrage-l cu discutii cu tenta spirituala, mergeti la biserica impreuna sau in pelerinaj, iesiti cat mai mult timp in natura, in locurile lui preferate.

Fiind atras de aventura, si cucerirea unui Sagetator poate fi o aventura plina de evenimente. Panda indelungata pana la seductie sunt foarte atractive pentru el. Faptul ca se simte urmarit, haituit chiar, il poate atrage foarte mult. Dupa ce a ajuns sa te cunoasca indeajuns de bine, drumul spre inima sa e liber, insa dorinta ta de a ajunge prea rapede in pat ii poate scadea interesul.

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

Un foc aprins (direct in natura sau intr-un semineu) sau pur si simplu niste lumanari aprinse intr-un colt sunt un decor potrivit pentru seducerea unui Sagetator. O fereastra deschisa spre un peisaj de vis, un picnic la iarba verde, o plimbare cu trasura sau o sareta trasa de cai, o plimbare calare printr-un peisaj de vis, poate o partida de vanatoare, pot fi momente de-a dreptul excitante pentru un Sagetator, aprinzandu-i imaginatia si dorinta. Inclusiv dragostea sub cerul liber pot fi experiente dorite de un Sagetator.

O vizita intr-un loc sacru (templu, manastire, catedrala, schit, biserica)

Te-ar mai interesa: „În două zile v-au și anihilat, domnule ministru?”...

sau chiar o rugaciune in doi in fata unui altar sunt solutii perfecte de a ajunge la inima lui foarte repede.

Cand intalnesti un Sagetator, trebuie sa apelezi la tot felul de discutii despre calatorii, sa il atragi cu povestiri din calatoriile tale in strainatate, cu pataniile animalelor tale de casa, cu discutii pe teme profesionale, dar si filosofice, esoterice, religioase. Ii plac discutiile despre destin si divinitate. Il atrag discutiile despre sau in limbi straine. O vanatoare ar fi o experienta foarte excitanta pentru un Sagetator, daca nu una reala, cu animale, atunci una umana, in care el sa se simta cel vanat sau el sa fie vanatorul.

Ca sa-l pastrezi langa tine, trebuie sa-i respecti libertatea de miscare si de expresie, fara a-i impune reguli si limite. Daca se simte constrans isi va pierde interesul. Ofera-i mereu ceva nou si interesant, o noua experienta, o noua schimbare, pentru ca banalitatea si lucrurile deja cunoscute il plictisesc. Ii place sa conduca si sa ghideze relatia, venind mereu cu noi experimente pe care va dori sa le puna in practica alaturi de partener.

Poate avea vise sau fantezii intense pe care ar dori sa le puna in practica. Isi exprima cu prudenta sentimentele, cenzurandu-si exprimarea libera a sentimentelor pana aproape de neutralizare, dand impresia de distantare de partener. Dar distantarea sau raceala nu indica nici dezinteres, nici lipsa afectiunii si nici frigiditate. Este profund si pasionat, delicat, rafinat si generos fata de partener. Este fidel partenerului, ii dedica mult timp. Totusi e posibil ca ideea unei casatorii sa nu il atraga prea mult de teama sa nu ii fie limitata libertatea. Oricum, sufletul sau este ca a unui etern copil, deci s-ar putea sa nu il atraga prea mult asumarea unor responsabilitati de aceasta natura.

Sagetatori celebri: Brad Pitt (18.12.1963), Catalin Botezatu (3.12.1966), Steven Spielberg ( 18.12.1946), Lucian Viziru ( 20.12.1976).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri