Sari la conținut

De ce fac copiii cancer? Lidia Fecioru: Informația de frică ce se instalează intrauterin se duce țintă către mamă sau copil

De ce fac copiii cancer? Lidia Fecioru: Informația de frică ce se instalează intrauterin se duce țintă către mamă sau copil.

Din păcate, cancerul este o boală a cărei apariție ne revoltă, care nu ține cont de vârstă sau de stil de viață. Iar revolta este cu atât mai mare și mai dureroasă atunci când această maladie lovește în copii, în special în cei cu vârste foarte fragede. Specialiștii spun că este vorba două cauze majore: factori genetici și cei de mediu.

Pe lângă aceste cauze, există și o serie de factori declanșatori ai cancerului pediatric. Aceștia sunt radiațiile, medicamentele administrate de mamă în tipul sarcinii, insecticidele, pesticidele, poluarea.

De ce fac copiii cancer? Lidia Fecioru: Trebuie să ne controlăm gândurile foarte bine

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat care ar fi motivul pentru care apar tumori la copii cu vârste foarte fragede, din punct de vedere spiritual.

„Nu numai din experiența mea de bioterapeut, ci toată lumea își pune întrebarea de ce copiii, până într-un an sau un an și ceva, au tumori. Le luăm așa la țintă. Și își pun întrebarea cu ce a păcătuit acest copil atât de mic că are o problemă așa de gravă. Este vorba despre informații intrauterine.

Deci, în momentul când o mamă rămâne însărcinată ea nu trebuie să aibă nicio secundă vreo frică – pentru ea, pentru sănătatea ei sau a copilului pe care îl poartă în pântece. Multe mame văd foarte multe cazuri și spun ‘să nu dea Dumnezeu să aibă copilul meu așa ceva.

Dar frica aia, cu informația de frică ce se instalează intrauterin se duce țintă – către ea sau către copil. Sau îi este frică să nu aibă ea vreo boală în perioada de sarcină ca să ducă sarcina foarte bine. Și aceste informații se transmit copiilor.

De aceea noi avem foarte multe cazuri cu ADHD, cu dublă personalitate, cu tot felul de tumori. Am văzut copil de 1 an și 3 luni cu un diabet de 500. Despre ce vorbim? O mamă care a dus o sarcină excepțională, în schimb copilul, are probleme. Deci, noi trebuie să gândim, să ne controlăm gândurile foarte bine”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.