marți, iunie 6, 2023

De ce nu reușești să slăbești, deși ții dietă? Iată 5 motive care te pot ajuta.

Faceți „toate lucrurile potrivite”, dar tot nu pierdeți în greutate? Uneori, să mănânci corect și să ai un regim de antrenament consecvent nu sunt suficiente atunci când încerci să scapi de kilograme.

De ce nu reușești să slăbești, deși ții dietă?

Dar nu disperați – probabil că există un motiv pentru care rutina dvs. actuală nu face treaba. De exemplu, poate că nu slăbiți pentru că nu țineți evidența aportului de calorii. Speciliștii spun că lucrurl cel mai important care trebuie reținut într-o dietă este că pentru a pierde în greutate, trebuie să cheltuiți mai multe calorii decât ați consumat.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Dacă luați masa în mod frecvent, poate fi dificil să țineți cont de câte calorii consumați. Cercetați-vă și încercați să comandați mese care se bazează pe alimente simple, proaspete, cu accent pe produse – legumele și fructele sunt în mod natural pline de fibre, ceea ce vă va ajuta să vă simțiți sătul pentru mai mult timp.

De asemenea, este o idee bună să vă planificați mesele din timp, astfel încât să puteți controla ceea ce intră în organism. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre alte motive pentru care s-ar putea să vă fie greu să scăpați de kilogramele în plus, potrivit womansworld.com.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Iată 5 motive care pentru care s-ar putea să-ți fie greu să scapi de kilogramele în plus

1. Nu dormi suficient

Un somn mai scurt de șapte ore a fost legat de creșterea în greutate, deoarece hormonii care sunt legați de foame și apetit pot fi eliminați. Așadar, concentrați-vă pe ideea de a vă odihni din plin.

2. Nu bei suficientă apă

Dacă gura ta se simte întotdeauna puțin uscată sau te simți mereu puțin obosită, este posibil să nu bei suficientă apă. Și, pe de altă parte, este posibil să bei prea multe băuturi dulci! Dacă sorbi în mod regulat lucruri precum suc, și cafea, adaugi calorii suplimentare în rezultatul final, iar rezultatul este că slăbești de două ori mai greu.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Riscul de atac de cord scade „substanțial”...

Fă-ți ca obiectiv să schimbi sucul cu apă, ceea ce te va ajuta să fii mai hidratat și să te simți mai plin. Și comandă-ți cafeaua fără creme suplimentare.

Nu uitați că și cocktail-urile au calorii. În aceeași măsură, consumul prea mare de alcool poate duce la senzația de lentoare. Așadar, limitează-te la o singură băutură care să nu fie apă pe zi sau mai puțin – te vei simți grozav și vei fi mai predispusă să rămâi cu o alimentație sănătoasă și un plan de antrenament!

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

3. Întâmpinați probleme medicale

Dacă aveți probleme medicale, acest lucru vă poate încetini (sau opri) cu ușurință succesul. Tiroida, menopauza sau îngrijorările legate de vârstă pot duce la creșterea în greutate.

Discutați cu medicul dumneavoastră dacă bănuiți că există o problemă medicală în joc.

4. Păstrați cu aceeași rutină

Când vine vorba de antrenament, dacă faci același lucru zi după zi, nu numai că devine plictisitor, dar și corpul tău se poate adapta la ceea ce faci. Rezultatul va consta în faptul că s-ar putea să nu obțineți atât de mult beneficii de slăbire.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

5. Ai energie scăzută

Cu toții trecem prin faze în care avem mai multă sau mai puțină energie din cauza schimbărilor sezoniere, hormonilor, problemelor de somn și multe altele.

Iată cum, încorporând aceste sfaturi în stilul tău de viață de zi cu zi și respectând un program de antrenament consecvent și un plan alimentar sănătos, poți pierde ultimele kilograme în plus încăpățânate!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private