duminică, iunie 4, 2023

De ce nu se îngrașă asiaticele? Femeile asiatice nu au probleme cu greutatea. Obiceiurile și un stil de viață ordonat le ajută să nu acumuleze grăsime în exces, așa cum multe dintre noi o au localizată pe diferite părți ale corpului.

Potrivit studiilor, în țările din Asia există un procent foarte scăzut de oameni obezi. În Japonia, dar și în China nu întâlnești des o persoana supraponderală. Mulți se întreabă care este secretul lor pentru a nu se îngrășa și a avea o siluetă de invidiat.

Te-ar mai interesa: Semințele care desfundă vasele de sânge, curăță co...


Care este secretul lor? Nu este vorba doar despre genetică, ci despre…

Nu este vorba doar despre genetică, ci despre un stil de viață care include exerciții fizice și o anumită dietă. Tradiția culinară orientală este diferită de cea occidentală, care este bogată în alimente grase, carne, pâine și paste.

Obiceiurile bune, în China, sunt înrădăcinate încă de la o vârstă fragedă și se respectă un stil alimentar hrănitor.

Mâncarea este gătită la abur sau fiartă, metode mai sănătoase decât prăjirea. De pe mese nu lipsesc alimentele fermentate și legumele. Bucătarii folosesc multe varietăți de ciuperci, vinete, sau alte ingrediente, mai deosebite, precum bambusul sau muguri de fasole.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Asiaticii consumă mult pește, bogat în proteine ​​omega 3, în detrimentul cărnii, pe care o mănâncă mai rar. Vorbind despre alimente proteice, asiaticii consumă ouă, tofu și mănâncă puține produse lactate.

În loc de paste și pâine, asiaticii consumă orez, cu puțin amidon, și legume la abur. Importante sunt supele și tăițeii, gătiți în celebra tigaie wok cu sos de soia, legume, carne sau pește.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

De obicei porțiile de mâncare sunt mai mici decât ale noastre. În timpul zilei, asiaticii beau ceai verde, care este consumat după un adevărat ritual. Mai mult, dacă nu ai timp să gătești, în loc de fast-food, în China și Japonia poți poți găsi magazine sau tarabe de unde poți cumpăra alimente mai sănătoase, precum supa miso.

Cum se mențin slabi? Nu urmează doar o dietă săracă în grăsimi și bogată în proteine, ci merg mult pe jos și cu bicicleta, potrivit DC News.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private