vineri, septembrie 17, 2021

Când încercăm să slăbim sau să intrăm într-o formă mai bună, ne concentrăm adesea pe tipul de alimente pe care le consumăm și pe exerciții fizice. Și, deși acestea sunt cu siguranță cele două domenii principale

pe care ar trebui să ne axăm, v-ați gândit vreodată că și condimentele pe care le consumați contează? Mulți nutriționiști și cercetători indică ideea că un anumit tip de condimente pot fi de fapt foarte benefice pentru pierderea în greutate. Acestea se numesc  plante medicinale antifungice.

Nutriționiștii precum Lisa Richards încearcă adesea să atragă atenția oamenilor asupra importanței ierburilor în dieta noastră. Mulți dintre noi privim aceste mici plăceri culinare ca fiind doar o modalitate de a aromatiza mâncarea. Cu toate acestea, multe ierburi au un alt scop major și oferă

corpului nostru micronutrienți valoroși, care ne stimulează sănătatea și previn bolile.

Țineți sarea, păstrați aroma și accelerați pierderea în greutate.

Ierburile antifungice sunt un exemplu excelent în acest sens. Și, după cum spune Lisa Richards, „Când vine vorba de antifungice naturale, există o mulțime de opțiuni diferite din care să alegi. Suplimentele antifungice populare includ acid caprilic, extract de semințe de grapefruit și ulei de oregano. ”

Antifungicele sunt un tip foarte larg de condimente, astfel încât să puteți găsi o plantă antifungică pentru aproape orice fel de mâncare

pe care decideți să o gătiți.

„Uleiul de cocos este o sursă puternică de acid caprilic și, de asemenea, este un ulei excelent pentru gătit”, adaugă Richards. „Usturoiul este un alt aliment cu unele proprietăți antifungice puternice și s-a dovedit că îmbunătățește metabolismul și eforturile de slăbire”.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți câteva modificări minore la obiceiurile dvs. culinare, cum ar fi schimbarea uleiului obișnuit cu ulei de cocos și puteți preveni majoritatea problemelor de sănătate intestinale și vă puteți ajuta familia să piardă în greutate mai repede.

Acest lucru a fost susținut

și de o mulțime de cercetări. De exemplu, plantele antifungice precum usturoiul, cimbru, garoafele și scorțișoara sunt excelente pentru combaterea bolilor, îmbunătățirea sănătății noastre generale și îmbunătățirea metabolismului, ajutând astfel la pierderea în greutate.

Este chiar atât de ușor?

Adăugarea condimentelor potrivite la mâncare este într-adevăr atât de ușoară – majoritatea acestor condimente antifungice nu sunt nici prea scumpe pentru bugetul mediu și nici nu sunt greu de găsit.

Evident, este nevoie de mai mult decât să stropiți niște usturoi peste friptură pentru a slăbi.

Practic toate cercetările pe această temă arată că exercițiul fizic și un regim nutrițional adecvat sunt cei doi factori cei mai importanți.

Ultimele stiri