Sari la conținut

De ce s-a călugărit tatăl Deliei. A cunoscut un preot care i-a schimbat viața: Până la 40 de ani, eram ateu!

De ce s-a călugărit tatăl Deliei. Ion Matache a povestit care a fost momentul în care s-a apropiat de Dumnezeu, mărturisind că și-ar dori ca fiica lui să fie mai apropiată de Dumnezeu.

Ion Matache a fost ateu până la 40 de ani, însă a cunoscut un preot care i-a schimbat viața. În urma acestui episod, bărbatul și-a părăsit familia și s-a călugărit.

„Până la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am învăţat „Tatăl Nostru”. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica.”

„Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamţ, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viaţa mea s-a schimbat. Am ajuns la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea.”

”Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele şi pe al Georgetei, deşi atunci mă văzuse prima oară, m-am blocat’’, a povestit tatăl Deliei, potrivit Spy News.

evenimente

Delia nu e atât de apropiată de Dumnezeu

„Mi-ar plăcea să se îndrepte şi să se apropie de Dumnezeu. Pentru un om care trăieşte în showbiz e mai greu, aşa, dintr-o dată.”

„Delia crede în Dumnezeu, dar nu are timp de biserică. Când era în clasa întâi se ducea la Patriarhie şi pupa toate icoanele. Apoi a zburat puiul, face şi ea ce vede în lume’’, a mai spus bărbatul.”

Delia recunoștea la un moment dat că ea și soțul ei, Răzvan, nu sunt persoane credincioase și nu sunt apropiate de Dumnezeu, însă spune că i-ar plăcea să fie.

‘’Noi nu suntem credincioşi, nici eu, nici Răzvan. Mi-ar plăcea să fiu, să vorbesc cu Dumnezeu când am probleme. Noi nu prea credem. Tata este aşa, el a fost la Muntele Athos, acum este aici în ţară. S-a întors. Nu semăn cu el’’, a declarat Delia la un moment dat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel