Sari la conținut

De ce s-au despărțit Kate și Prințul William. Marele SECRET al Casei Regale a ieșit la iveală

Par un cuplu desprins din povești și cu siguranță nu îți imaginai asta. Înainte de a se căsători și de a întemeia o familie, Kate și Prințul William au luat o pauză de la relația lor.

Deși viața regală are cu siguranță avantajele ei, ducesa Catherine nu a avut de ales decât să facă unele schimbări drastice în viață după nunta ei, inclusiv să renunțe la carieră.

Kate Middleton, cunoscută și sub numele de Catherine, ducesa de Cambridge, este căsătorită cu prințul William din 2011 și par mai fericiți ca oricând.

S-au întâlnit la Universitatea din St. Andrews, unde ea studia istoria artei. După absolvire, Kate Middleton a început să lucreze pentru lanțul de îmbrăcăminte Jigsaw.

În 2001, William și Kate s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews. Ar fi putut să prezică în acel moment că vor deveni într-o bună zi cel mai popular cuplu din Marea Britanie? Probabil ca nu.

Deși amândoi au studiat istoria artei și au avut interese comune, la început au fost doar prieteni buni. Au împărțit chiar și un apartament într-o casă studențească cu alți doi colegi de apartament.

Relatia dintre Kate Middleton si Printul William nu a fost doar lapte si miere! Cei doi s-au cunoscut intr-o perioada in care erau foarte tineri, iar la inceput nu au avut relatia frumoasa pe care o au astazi.

Pe vremea cand erau studenti, Kate Middleton si Printul William s-au despartit si multi au fost curiosi sa afle care a fostul motivul real al separarii.

Motivul real al despărțirii dintre Kate Middleton și prințul William

Potrivul expertilor, motivul a fost unul simplu: Kate era o tanara simpla si s-a simtit coplesita de relatia cu unul dintre cei mai importanti membri ai familiei regale britanice.

E O PEDEAPSĂ PE VIAŢĂ, SĂ TE MĂRIŢI CU UN MEMBRU AL FAMILIEI REGALE

“Cred că şi-a dat seama la ce s-a înhămat şi ce povară e. E o pedeapsă pe viaţă, să te măriţi cu un membru al familiei regale”, a explicat Judy Wade, conform mirror.co.uk.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: