vineri, septembrie 30, 2022

De ce să acoperi ecranul TV atunci când este închis. Experții în Feng Shui semnalează că televizorul și tehnologia de ultimă generație au energie negativă.

Tehnologia este extrem de utilă mai ales în aceste vremuri când totul se desfășoară atât de rapid. Totuși, aceasta vine la pachet și cu aspecte negative. Într-o lume a miilor de posibilități, putem achiziționa oricând dispozitive electronice de pe internet.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Acestea ne pot ajuta să găsim informații rapid, să transmitem mesaje instantaneu sau să trimitem e-mailuri persoanelor aflate la mii de kilometri distanță de noi.

Dar acest lucru are, ca de obicei, un preț scump.

Este și cazul televizorului. Acoperă ecranul televizorului din dormitor întotdeauna, dacă vrei să fii sănătos. Află în rândurile următoare cum te afectează acesta.

Ce spun experții în Feng Shui

Dispozitivele de ultimă generație au, de regulă, o energie foarte negativă, potrivit principiilor filosofiei Feng Shui. Cu cât petrecem mai mult timp în prezența echipamentelor tehnologice, a instrumentelor de ultimă generație, cu atât mai mult energia noastră va avea parte de tulburări.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

Cu timpul, vom simți că am intrat într-o lume a izolării, a indiferenței și ne vom trezi în mijlocul unui dezechilibru total. Astfel, se ridică întrebarea: cum putem contracara efectele nocive ale dispozitivelor tehnologice, în așa fel încât să ne bucurăm de echilibru în viața noastră?

Potrivit filosofiei Feng Shui, televizorul nu poate fi așezat în orice loc din casă. Există un loc în care nu trebuie să așezi televizorul niciodată, fiindcă va atrage numei ghinioane.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

NU așeza televizorul acolo!

Nu așeza televizorul niciodată în fața patului din dormitor. Acest aspect va conduce la conturarea unui dezechilibru major între tehnologie și starea ta emoțională. Dacă, totuși, nu ai un alt loc liber în casă în care să îl pui, poți foarte bine să îl acoperi atunci când nu te uiți la știri.

În teoria celor cinci elemente Feng Shui, televizorul este reprezentat de foc. Atunci când televizorul este pornit, el generează o energie care luminează camera. Când există un așa-zis exces de foc, avem tendința de a ne irita și de a ne pierde cumpătul.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

În mod special, acest lucru se întâmplă dacă elementul foc joacă un rol important în activitatea noastră cotidiană. Este mai bine să așezăm televizorul într-un loc bine ventilat, pentru a disipa energia focului.

Feriți-vă de … energiile negative

Cum ne putem proteja de energiile negative ale televizorului? Ei bine, am putea recurge la o metodă foarte simplă. Atunci când nu urmărim știrile sau diverse emisiuni de la TV, acoperim dispozitivul cu ceva. Putem gândi chiar o soluție ca acesta să se „transforme” în tablou, de pildă.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

În acest fel, putem echilibra și focul, element al Feng Shui, în camera noastră. Un alt secret pentru a scăpa de energiile negative produse de TV este să apelăm la apă. Televizorul, reprezentând focul în Feng Shui, poate fi „contracarat” cu elementul apă.

Despre ce este vorba? Ei bine, specialiștii Feng Shui recomandă ca în camera în care se află televizorul să punem teblouri cu magini ale unui ghețar, ale oceanului, ale cascadelor sau ale apei sub orice formă. În acest fel, vom dubla echilibrul din viața noastră, notează playtech.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private