Sari la conținut

De ce NU trebuie să ții oglinzile în dormitor. Efectele negative sunt pe termen lung și deosebit de profunde

De ce să nu ții oglinzile în dormitor. Prezența oglinzilor în camera în care dormi îți poate da viața peste cap și tu să nu ai habar de asta. Explicația acestui fapt te poate pune pe gânduri.

Da, o oglindă poate fi utilă, mai ales în momentele în care te grăbești și veri să verifici dacă ținuta din ziua respectivă e ok sau trebuie să te schimbi.

De ce nu ar trebui să dormim în dreptul unei oglinzi

De ce să nu ții oglinzile în dormitor. Sigur nu știai asta

Cu toate acestea, atrag atenția specialiștii, dezavantajele aduse sunt mai multe în comparație cu beneficiile. Efectele negative nu se resimt imediat, ci în timp, afectându-ne, mai ales, pe plan energetic.

„Pentru că ai vorbit de spațiul de dormit, cea mai gravă eroare, horror, pe care o fac unii e să-și monteze oglinzi în dormitor.

Explicația e că oglinda reflectă corpul astral și atunci persoana respectivă nu mai are liniște când doarme, are tot timpul senzația că se uită cineva la ea.

În al doiela rând, oglinzile facilitează comunicarea directă între lumi și atunci influențe ciudate, perturbatoare, din astralul inferior se pot manifesta în cameră. Deci trebuie scoase toate oglinzile”, a explicat Eugen Mîrtz, potrivit B1TV.

Nu este bine ca în primele minute imediat după ce ne trezim să ne vedem chipul. În acele momente se crede că toată energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului, mintea noastră nefiind încă pregătită să o blocheze.

Efectele sunt pe termen lung și deosebit de profunde

Trebuie reținut că orice oglindă funcționează ca un burete, captând energii și vibrații, multe dintre ele nu sunt mereu pozitive.

Terapeutul  Ingrid Baciu a dezvăluit că oglinda poate să facă „captură de suflet” și, tocmai de aceea, se acoperă oglinzile când o persoană moare.

„Mai grav, oglinda poate să facă captură de suflet. De asta când moare un om se acoperă toate suprafețele reflectorizante. Narcisiștii, evident inconștient, își transferă, cu privitul excesiv în oglindă, secvențe de construcții personale în dimensiunea oglinzii”, a precizat Ingrid Baciu, potrivit aceleeași surse.

Efectele negative nu se resimt doar pe plan energetic. Potrivit unei alte superstiții, oglinda pusă în dormitor poate afecta și viața de cuplu, ea dublând, practic, numărul de persoane din orice încăpere, ceea ce ar fi, de fapt, un mod de a invita persoane din exterior în relație.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.