vineri, mai 29, 2020

De ce preferă bărbații în vârstă femeile mai tinere? Nu mai este de mult o curiozitate să vezi o femeie tânără la braț cu un bărbat cu cel puțin 20 de ani mai în vârstă.

Vezi astfel de cupluri la restaurant, la teatru, la film, în vacanțe, la cumpărături. Peste tot în lume, bărbații în vârstă preferă tinerele.

Se pare că nu mai este nimic de făcut în ceea ce privește trendul ascendent al acestui stil de viață, chiar dacă unii ar invoca pretexte morale.

Și totuși, ce îi atrage ca un magnet pe bărbații maturi? De ce vor femei tinere?

Desigur, primul criteriu este legat de aspectul fizic. Deoarece sunt atrași de trupuri tinere și zvelte, energice și care emană vigoare prin toți porii.

Nu este niciun mister de ce bărbații preferă tinerele. Ei nu își pierd apetitul sexual nici la 80 de ani, iar o femeie în vârstă, în subconștientul lor, nu le transmite ideea de sexualitate, nu simt că ea le-ar putea satisface nevoile sexuale, comparativ cu o femeie tânără.

Bărbații se simt mai bine în pielea lor, mai siguri pe ei, dacă partenera lor este mai tânără. De aceea, o aventură extraconjugală este primul semn al crizei de vârsta a doua.

Femeile tinere sunt mai sănătoase. În plus, au mai puține prejudecăți în dormitor. Sunt mult mai deschise la lucruri noi, la a experimenta sexual, nu au spaima că nu se pot mișca și nici nu vor avea dureri articulare în timpul contactului sexual.

E mai ușor să te desparți de o femeie tânără. Ea nu va fi devastată atunci când vrei să închei relația, fiindcă știe că are de unde alege, sigur își va găsi repede un alt iubit.

Când este o diferență mare de vârstă, se presupune că faceți parte din cercuri sociale diferite, deci relația va fi și mai discretă.

Trupurile tinere sunt mai flexibile. Când e vorba de sex, desigur că sunt preferate femeile tinere, sunt mai flexibile, atât la trup, cât și la atitudine. Bărbații mai în vârstă caută să-și satisfacă fanteziile sexuale pe care poate nu le-au trăit cu partenerele lor mai în vârstă.

E mult mai simplu pentru bărbați să iasă cu femei tinere, în fața cărora nu au sentimentul că trebuie să își asume responsabilități. Pentru bărbați, este o binecuvântare să facă sex și să nu audă de ”implicare”.

Le place să dețină controlul, e mult mai simplu pentru un bărbat experimentat să țină frâiele unei relații cu o tânără, fiindcă va ști cum să își joace cărțile mult mai bine. El va fi autoritatea, el va spune ce și cum, e ideea de supunere, de nevoia de a domina a unor bărbați și de ipostaza docilă a unor femei.

Bărbații maturi care au posibilitatea de a se și afișa cu cuceririle mai tinere, rezolvând cumva problema nevestei mânioase, aceia sunt cei mai fericiți. Emană siguranță și superioritate în fața celorlalți bărbați.

De obicei, bărbații în vârstă cu iubite tinere sunt și prosperi, oameni de succes, iar asta este un magnet pentru unele femei tinere.

În plus, felul în care evoluează lumea îi pune pe gânduri și vor să fie la curent cu noutățile. Și ei experimentează acum cu femeile ceea ce poate nu au făcut în tinerețile lor, când existau mai multe prejudecăți.

Parteneri