sâmbătă, mai 28, 2022

De Paște, Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital. Niciun părinte nu ar vrea să treacă prin așa ceva!

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa. Capriciile iubirii” este cunoscută pentru modul firesc în care împărtășește admiratorilor săi crâmpeie din viața personală.

În ediția de luni, 25 aprilie, a emisiunii, Gabriela Cristea a fost vizitată pe paltoul de filmare de soțul său, Tavi Clonda, și cele două fiice ale cuplului, Thea Iris, în vârstă de trei anișori și Bella Margot Victoria, de patru ani.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: „Şi creierul se atrofiază...

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital, chiar de Paște. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV: ''Suntem niște părinți....” / VIDEO | Spynews.ro

De Paște, Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital. Niciun părinte nu ar vrea să treacă prin așa ceva!

Cu această ocazie, Gabriela Cristea le-a povestit celor aflați în fața micilor ecrane că a trecut print-un episod neplăcut chiar de Paște.

Vedeta a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte, după ce fiica cea mică, Iris, a acuzat stări de rău. Micuţa a făcut febră, dar şi o indigestie destul de severă.

Din fericire, starea micuţei s-a îmbunătăţit, iar toţi membrii familiei s-au bucurat de Sărbătorile Pascale.

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Drept de viața sau de moarte! Un bărbat și-a deter...

De ce este vedeta TV este disperată?

La rândul său, Gabriela Cristea nu este nici ea ocolită de problemele de sănătate. Vedeta are dureri cumplite de sciatică și efectuează constant vizite medicale pentru a se asigura că situația este ținută sub control.

Cu ani în urmă, în timpul unei vacanțe romantice în Italia, la începutul relației cu Tavi Clonda, a suferit o criză de sciatică care i-a creat mari probleme de cap, însă recuperarea a fost una rapidă, din fericire. Anul acesta problemele au reapărut, așadar vedeta nu a stat mult pe gânduri și a mers la doctor.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Mai mult de atât, cunoscuta prezentatoare TV este disperată că nu reușește să dea jos câteva kilograme, ceea ce-i creează un stres suplimentar.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea le-a mai mărturisit internauților că îi trece zilnic prin minte această frustrare a sa.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea”,  a declarat Gabriela, în cadrul unui live de pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private