Sari la conținut

Decizia luată de IPS Teodosie după ce a fost amendat de 3 ori pentru nerespectarea carantinei. ”Considerăm că amenzile sunt ilegale și vor fi contestate”

teodosie
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
IPS Teodosie

Din cuprinsul articolului

 IPS Teodosie va intra în carantină la Palatul Arhiepiscopal, potrivit unui anunț al Arhiepiscopiei Tomisului. Anunțul vine după ce IPS Teodosie a fost amendat de trei ori, luni de polițiștii constănțeni pentru nerespectarea carantinei.

Acesta a oficiat slujba și a luat parte la două evenimente, amenzi contestate de către prelat, care spune că decizia DSP de carantinare a fost primită doar luni.

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat, luni seară, că IPS Teodosie a ales să se carantineze la sediul Palatului Arhiepiscopal, iar decizia de carantinare a fost emisă de DSP deoarece acesta a revenit, în 20 ianuarie, din Iordania, ţară aflată în zona roşie,

”Amenzile sunt ilegale”

Arhiepiscopia a reacționat printr-un comunicat postat pe Facebook, în care spune că amenzile date IPS Teodosie „sunt ilegale”.

„Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS astăzi, 24 ian. 2022, în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa. În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat”, este postarea publicată de Arhiepiscopia Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost amendat de către polițiști de trei ori, luni, pe motiv că, deși ar fi trebuit să se afle în carantină, el a oficiat slujba la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, apoi a participat la două evenimente, scrie News.ro. Valoarea totală a amenzilor primite este de 3.000 de lei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel