Sari la conținut

Decizie SPECTACULOASĂ luată de Simona Halep! Cine va face parte din noua sa echipă

Simona Halep
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

UPDATE. Simona Halep a anunţat, joi seară, că va participa la turneul Miami Open, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la patru ani la nouă luni.

“Sunt încântată să vă anunţ pe toţi că voi reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la Miami Open! Mulţumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate şi abia aştept să mă întorc pe teren şi să concurez. Ne vedem cu toţii în curând!”, a scris Simona pe contul ei de pe Instagram.

____________________________________________________________________________

După ruptura de fostul antrenor Patrick Mouratoglou care i-a adus suspendarea într-un proces de dopaj, Simona Halep a luat o decizie spectaculoasă.

Fostul număr unu mondial va reveni în circuitul WTA şi deja îşi face noua echipă, care va fi condusă de singurul om în care sportiva mai are încredere. Este vorba de noul ei manager care va fi chiar Nicolae Halep, fratele Simonei.

Simona Halep a rupt contractul cu Patrick Mouratoglou și s-a despărțit de managera suedeză Nina Wennerstrom.

Simona Halep a luat mai multe decizii importante

După ce judecătorii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au decis să reducă substanțial pedeapsa Simonei Halep, de la patru ani, la doar nouă luni, sportiva din România a luat mai multe decizii importante în urma scandalului de dopaj.

Astfel, Nicolae Halep, fratele sportivei urmează să fie managerul fostului număr unu mondial. De asemenea, Simona Halep a apelat la fostul preparator fizic al Mariei Sharapova, Yutaka Nakamura. Acesta a colaborat mult timp cu judecătoarea din Rusia, dar a avut un rol crucial și în cariera lui Naomi Osaka. Yutaka Nakamura lucrează deja de câteva luni bune cu Halep.

Al doilea membru al noii echipe este Sabin Topală. El este angajat al clinicii de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine. Acesta ocupă funcția de team leader al departamentului de fizioterapie. Totodată, a fost alături de Halep pe toată perioada petrecută la Dubai, în așteptarea deciziei TAS de la Lausanne.

A renunţat la toți vechii colaboratori din România, înainte de a fi suspendată

Fostul număr unu mondial a renunţat la toți vechii colaboratori din România, înainte de a fi suspendată pentru dopaj. Campioana a spus și că va depune toate eforturile pentru a concura la Jocurile Olimpice de la Paris. Ea a spus că își dorește foarte mult acest lucru, însă şansele sunt minime deoarece nu are clasament.

„Şi eu îmi doresc foarte mult fiu la Jocurile Olimpice, dar cred că şansele sunt minime pentru că nu am clasament. Dar, dacă până atunci voi reuşi să câştig câteva meciuri o să am o şansă în plus. Mi-aş dori tare mult. Nu am plănuit nimic, nu m-am gândit până acum. Totul este o opţiune, o să fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice, asta e sigur”, a spus Halep, potrivit capital.ro.

Constănțeanca a mai spus că ar dori să participe la turneul de la Miami. Acesta este programat între 19 și 31 martie. Va lua, însă, o decizie în următoarele zile. „Aşa îmi doresc, să merg să joc la Miami, dar acum doar ce am ajuns şi am nevoie de 2-3 zile ca să mă pregătesc mental pentru asta. Voi decide zilele următoare dacă merg.

Pregătirea mea până acum a fost una bună, dar ţinând cont că nu am jucat meciuri oficiale un an şi şapte luni aproape o să fie destul de dificil să reîncep. Dar am tot timpul din lume şi o să o iau pas cu pas”, a precizat ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel